Свечани пријем бруцоша

У понедељак, 1. октобра 2018. године на Факултету за хотелијерство и туризам у Врњачкој Бањи, Универзитета у Крагујевцу одржана је Свечана академија поводом пријема осме генерације студената основних академских студија.

Свечаном пријему, у пуном амфитеатру, поред бруцоша и колектива факултета, присуствовали су проректор Универзитета у Крагујевцу, проф.др Саво Трифуновић, председник општине Врњачка Бања, г-дин Бобан Ђуровић, представници локалне самоуправе, помоћник градоначелника града Краљева, г-дин Сретен Јовановић, председник општине Трстеник, г-дин Александар Ћирић, председник општине Александровац, г-дин Југослав Стајковац, директори средњих школа, представници хотелских и туристичких предузећа, бројни гости, пријатељи факултета и представници медија.

Присутнима су се обратили декан Факултета за хотелијерство и туризам у Врњачкој Бањи, проф.др Драго Цвијановић, проректор Универзитета у Крагујевцу, проф.др Саво Трифуновић и председник општине Врњачка Бања, г-дин Бобан Ђуровић.

Бруцошима су пожелели успешан почетак студија, нова знања, нове пријатеље и лепе моменте током студирања у Врњачкој Бањи.

Посебно су истакли да уз подршку стручног и квалитетног наставног кадра имају шансу да кроз стицања теоријског и практичног знања стекну диплому првог државног факултета из ове области, и постану успешни менаџери у хотелијерству и туризму.

У музичком делу програма учествовали су чланови хора „Абрашевић“ из Врњачке Бање и Милица Ћирић, члан победничког тима овогодишње манифестације “Србија у ритму Европе“.

Новим, младим колегама индексе су уручили представници Студентског парламента.

ФОТО:


Штампа