Путања

Исхрана у превенцији и терапији болести, Велнес и медицински туризам, Безбедност и квалитет хране: упис оцена

Упис оцена из предмета Исхрана у превенцији и терапији болести, Велнес и медицински туризам и Безбедност и квалитет хране биће 12.06.2023. од 09,00-11,00 сати.

Предметни наставник

Менаџмент услуга и Маркетинг менаџмент: термин уписа оцена

Упис оцена из наставних предмета Менаџмент услуга и Маркетинг менаџмент, предвиђен за понедељак 12. јун, због обавеза предметног наставника на Универзитету, се одлаже. О новом термину уписа оцена, студенти ће бити накнадно обавештени.

Предметни сарадник

Стручна пракса: преузимање натписних плочица

Натписне плочице са својим именом и презименом, могу у студентској служби,  подићи студенти са следећих студијских програма:

Основне академске студије:

  • Студијски програм Хотелијерство и туризам (студенти први пут уписани у прву годину);
  • Студијски програм Гастрономски менаџмент (студенти први пут уписани у другу годину);

Мастер академске студије:

  • Студијски програм  Менаџмент у хотелијерству  (студенти први пут уписани у прву годину);
  • Студијски програм  Менаџмент у туризму  (студенти први пут уписани у прву годину).

Студентска служба: студентски кредити


Студенти, којима је у школској 2022/2023. години, одобрен студентски кредит, треба да дођу у студентску службу и преузму свој примерак уговора, као и обавештење о почетку отплате студентских кредита.

Бренд менаџмент: распоред полагања другог колоквијума

Други колоквијум из наставног предмета Бренд менаџмент, за студенте студијских смерова Хотелијерство и туризамЗдравствени туризам и Гастрономски менаџмент, биће одржан у среду, 19.04.2023. године (Слушаоница бр. 2), према следећем распореду: преузимање

Гостујуће предавање др Николе Вуксановића


У среду  19.04.2023. године са почетком у 13 часова у слушаоници број 7 Факултета за хотелијерство и туризам у Врњачкој Бањи биће одржано предавање на тему "Топлотна обрада у вакуму - Sous Vide" у оквиру предмета Гастрономски производи. Гостујући предавач биће др Никола Вуксановић. Позивају се сви заинтересовани студенти да присуствују предавању.

Примењена математика и статистика: Обавештење

Студенти прве године ОАС ХиТ који су на предиспитним обавезама из предмета Примењена математика и статистика у школској 2022/2023, остварили број поена већи или једнак 11, дужни су да се јаве предметном наставнику у термину консултација (среда од 10-12 или четвртак 12-13)  или на мејл Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.. На студенте са бројем поена >=26 ова обавеза се не односи.
 
Предметни наставник

Мени за мобилне уређаје