Путања

Менаџмент хотелским објектом и Управљање пројектима у хотелијерству: други колоквијум


Други колоквијум из наставних предмета Менаџмент хотелским објектом и Управљање пројектима у хотелијерству за студенте четврте године (ХиТ, ГМ) ће се одржати у понедељак, 11.12.2023. године од 15:00ч у Слушаоницама број 2, 5 и 9 према приложеном распореду који можете преузети кликом ОВДЕ.

Предметни сарадник.

Пословни туризам: термин другог колоквијума

Други колоквијум из наставног предмета Пословни туризам биће одржан 20.12.2023. године (среда) од 12:00 часова према следећем распореду: 

  •  Слушаоница бр. 2- студенти са бројевима индекса од 01/2020 до 71/2020
  •  Слушаоница бр 5 – студенти са бројевима индекса 78/2020 до 119/2021, студенти старијих генерација, који су први пут уписали 4. годину, студенти, који су пренели предмет.

Предметни наставник и сарадник

Акција добровољног давања крви

Акција добровољног давања крви одржаће се на Факултету за хотелијерство и туризам у Врњачкој Бањи у четвртак, 23. новембра од 9.30 часова до 14 часова у сарадњи са Црвеним крстом Врњачка Бања.

Туристичко право (ХИТ): надокнада наставе

Надокнада наставе из предмета Туристичко право на ОАС Хотелијерство и туризам ће бити реализована у терминима одржавања колоквијума из истоименог предмета, и то одмах по окончању колоквијума.
 
Предметни наставник

Oснови економије: часови вежби

Часови вежби на наставном предмету Основи економије ће се одржавати од понедељка 23.10.2023. год. према предвиђеном распореду.

Предметни наставник

Oснови економије – промена Слушаонице

Часови предавања на наставном предмету Основи економије код предметног наставника доц.др Немање Пантића ће се убудуће одржавати у Слушаоници 5 уместо у Слушаоници 3, како је било предвиђено првобитним распоредом.

Предметни наставник

Студентска служба: преузимање индекса


Сви студенти основних академских студија који су уписани у школску 2023/2024. годину, а нису преузели своје индексе, исте могу преузети у Студентској служби.

Студентски кредити и стипендије: преузимање образаца


Студенти који су били корисници републичких студентских кредита и стипендија у школској 2022/2023. години, а хоће поново да конкуришу и у школској 2023/2024. години, треба да се јаве у Студентску службу факултета, ради преузимања образаца који су им у међувремену пристигли (обрасци бр. 1А), јер су им исти потребни ради пријаве на нови конкурс.

ИКТ у хотелијерству и туризму: предавања и вежбе


Све информације везане за наставни предмет ИКТ у хотелијерству и туризму на студијском програму Здравствени туризам ОАС објављиваће се на сајтовима предавања и вежби који су доступни са стране http://hit-vb.kg.ac.rs/ikt/

Први термини вежби на наставном предмету ИКТ у хотелијерству и туризму одржаће се у четвртак 5. октобра са почетком у 14:00 часова.

Пословна информатика: предавања и вежбе


Све информације везане за наставни предмет Пословна информатика на студијским програмима Хотелијерство и туризам и Гастрономски менаџмент ОАС објављиваће се на сајтовима предавања и вежби који су доступни са стране http://hit-vb.kg.ac.rs/pi/

Први термин вежби на наставном предмету Пословна информатика одржаће се  у среду 04.10.2023. године, а према распореду објављеном на сајту Факултета.

Отворене пријаве за организован бесплатан одлазак на SPLET TECH конференцију о иновацијама и иновативном предузетништву


Позивамо све заинтересоване студенте Универзитета у Крагујевцу да се пријаве за бесплатан одлазак на SPLET TECH конференцију о иновацијама и иновативном предузетништву, која ће се одржати 10. октобра у МТС Дворани у Београду, у организацији Иницијативе Дигитална Србија и Центра за технолошко предузетништво и иновације ICT Hub.

Енглески језик 2 (ХиТ, ЗТ): уџбеник


Обавештавају се студенти студијских програма Хотелијерство и туризам и Здравствени туризам који у зимском семестру слушају наставни предмет Енглески језик 2 да ће за наставу бити коришћен уџбеник Tourism 2.
Предметни наставник

Мени за мобилне уређаје