Упис оцена из предмета Исхрана у превенцији и терапији болести, Велнес и медицински туризам и Безбедност и квалитет хране биће 12.06.2023. од 09,00-11,00 сати.
Предметни наставник
Упис оцена из предмета Исхрана у превенцији и терапији болести, Велнес и медицински туризам и Безбедност и квалитет хране биће 12.06.2023. од 09,00-11,00 сати.
Предметни наставник
Упис оцена из наставних предмета Менаџмент услуга и Маркетинг менаџмент, предвиђен за понедељак 12. јун, због обавеза предметног наставника на Универзитету, се одлаже. О новом термину уписа оцена, студенти ће бити накнадно обавештени.
Предметни сарадник
Натписне плочице са својим именом и презименом, могу у студентској служби, подићи студенти са следећих студијских програма:
Основне академске студије:
Мастер академске студије:
Студенти, којима је у школској 2022/2023. години, одобрен студентски кредит, треба да дођу у студентску службу и преузму свој примерак уговора, као и обавештење о почетку отплате студентских кредита.
Други колоквијум из наставног предмета Бренд менаџмент, за студенте студијских смерова Хотелијерство и туризам, Здравствени туризам и Гастрономски менаџмент, биће одржан у среду, 19.04.2023. године (Слушаоница бр. 2), према следећем распореду: преузимање
У среду 19.04.2023. године са почетком у 13 часова у слушаоници број 7 Факултета за хотелијерство и туризам у Врњачкој Бањи биће одржано предавање на тему "Топлотна обрада у вакуму - Sous Vide" у оквиру предмета Гастрономски производи. Гостујући предавач биће др Никола Вуксановић. Позивају се сви заинтересовани студенти да присуствују предавању.