Путања

Сајам образовања "ИНДЕКС 2023" у Чачку


Представници Факултета за хотелијерство и туризам у Врњачкој Бањи, Универзитета у Крагујевцу представили су средњошколцима - будућим академцима студијске програме, услове студирања и организацију стручне праксе на овогодишњем Сајму образовања "Индекс 2023" у Чачку.

Манифестацију је организовала Туристичка организација Чачка у сарадњи са Министарством просвете, науке и технолошког развоја - Школска управа Чачак, чачанским средњим школама и Националном службом за запошљавање - Филијала Чачак.

ФОТО:

Учешће Факултета на манифестацији „Дан младог португизера“

Негујући традицију младог вина, португизера сватовца, винарија Мачков подрум у Иригу је организовала манифестацију „Дан младог португизера“.

Општина Ириг била је домаћин прославе „Винске нове године“.

Манифестација „Дан младог португизера“ је јединствена манифестација у Србији посвећена младом вину и сорти вина португизер, која је покренута пре 14 година са жељом ширења винске културе и очувања традиционалних вредности.

Поред дегустације вина, португизера из овогодишње бербе, посетиоци су имали прилику да дегустирају и гастрономске сремачке специјалитете и уживају у богат културно - уметнички програм.

Кроз програм представљен је и Факултет за хотелијерство и туризам у Врњачкој Бањи, Универзитета у Крагујевцу, што је била одлична прилика да се и ученици средње школе из Ирига упознају са радом и студијским програмима Факултета - уско специјализованог за хотелијерство и туризам.
ФОТО:

Наш Факултет добитник Дипломе са великом златном медаљом

У оквиру 15. Међународног сајма образовања „Путокази“ у Новом Саду у среду, 04.03.2020. године Факултету за хотелијерство и туризам у Врњачкој Бањи, Универзитета у Крагујевцу додељена је ДИПЛОМА са ВЕЛИКОМ ЗЛАТНОМ МЕДАЉОМ.

Диплома са ВЕЛИКОМ ЗЛАТНОМ МЕДАЉОМ, на пригодној свечаности уручена је декану Факултета за хотелијерство и туризам у Врњачкој Бањи, Универзитета у Крагујевцу, проф.др Драгу Цвијановићу.

Такође, диплома за освојене златне медаље на гастрономским такмичењима у земљи и иностранству уручена је Лазару Здравковићу, студенту Факултета за хотелијерство и туризам у Врњачкој Бањи, која је намењена свим студентима гастрономије нашег Факултета, који су дали свој допринос на такмичењима .

Међународни сајам образовања „Путокази“ промовише образовање за све узрасте и афирмацију доживотног учења.

ФОТО:

Мени за мобилне уређаје