Путања

Конкурс за пријаву на бесплатан курс енглеског језика у организацији ЦзРК-а


Драги студенти Универзитета у Крагујевцу,  

уколико желите да унапредите своје језичке вештине у циљу запошљавања, или да учествујете у програмима студентске мобилности и усавршавањa у иностранству, пријавите се за курс енглеског језика у организацији ЦзРК-а!

У оквиру програма Пракса за младе филологе Универзитет у Крагујевцу, уз подршку Центра за развој каријере и саветовање студената, у академској 2019/2020. години организује бесплатан курс енглеског језика на Б1 нивоу.
 
На курс енглеског језика могу се пријавити:
 
- Студенти завршних година основних и интегрисаних академских студија, као и студенти завршних година струковних студија факултета Универзитета у Крагујевцу;
- Студенти завршних година мастер академских студија на факултетима Универзитета у Крагујевцу;
- Студенти прве године докторских академских студија на факултетима Универзитета у Крагујевцу.
 
За пријаву је потребно доставити: 
 
• Пријавни формулар (молимо преузмите формулар)
• Потврда са факултета о тренутном статусу (потврда треба да садржи просечну оцену остварену током студија, као и дужину трајања студија)

Рок за пријаву: 15. новембар 2019. године до 12.00 часова
 
Пријаву можете послати путем имејла, на адресу: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. (у поље предмет мејла уписати Пријава за курс енглеског језика), или донети лично у просторије Центра (други спрат зграде Ректората, између Правног и Економског факултета)
 
Како би сви полазници курса имали исти ниво знања, по завршетку пријаве кандидата биће организован улазни тест. Кандидати ће бити обавештени путем мејла и телефона о термину одржавања теста.
 
Напомена: Курс је бесплатан. Број места је ограничен.
 
Курс енглеског језика траје 3 месеца а настава ће се одвијати у просторијама Ректората Универзитета у Крагујевцу, 2 пута недељно у трајању од 90 минута.
На крају курса учесници ће полагати завршни тест и добити сертификат о учешћу на курсу и стеченом нивоу знања енглеског језика.

За додатна питања можете контактирати Центар за развој каријере
телефоном (034) 300 425 или путем мејла Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели..

Штампа