Путања

Специјални гост манифестације „Пролећни укус Фест“ Факултет за хотелијерство и туризам у Врњачкој Бањи

 

Манифестација „Пролећни укус Фест“ одржана је у суботу 23. и недељу 24. марта 2019.године у Комбанк дворани у Београду. „Осети укус пролећа“, мото је фестивала пуног адреналина, буђења позитивне енергије у програму великих изненађења.

Дводневни фестивал домаће хране и пића окупио је бројне излагаче из земље и региона који су током два дана фестивала представили своје производе посетиоцима манифестације.
У оквиру богатог програма одржане су радионице и предавања.

Манифестацију су подржали Министарство пољопривреде, Секретаријат за привреду и туризам Града Београда,Туристичка организација Београда и Факултет за хотелијерство и туризам у Врњачкој Бањи, Универзитета у Крагујевцу.
Специјални гости „Пролећног укус Феста“ били су Република Египат и Факултет за хотелијерство и туризам у Врњачкој Бањи, Универзитета у Крагујевцу.

Том приликом декан факултета,проф.др Драго Цвијановић поздравио је све присутне госте, излагаче и представнике медија,захвалио се организаторима на учешћу Факултета и истакао колики је значај манифестација овог типа у промоцији домаћих производа и колико је велика улога произвођача хране и пића у развоју и промоцији туризма у Републици Србији.

Такође, за све присутне госте професор је одржао креативно предавање управо на тему значаја производње хране и пића, улога произвођача, потенцијали за производњу и пласирање наших, домаћих производа на тржишту.
На самом крају све присутне позвао је да посете Врњачку Бању,краљицу континенталног туризма и једини државни Факултет за хотелијерство и туризам који школује младе људе, будуће менаџере који ће допринети даљем развоју и перспективи развоју туризма у Републици Србији.

ФОТО:


Штампа