Посета амбасадора Палестине

Његова Екселенција амбасадор Палестине у Србији господин Mohamed Al Namoura са сарадницима посетио је Факултет за хотелијерство и туризам у Врњачкој Бањи, Универзитета у Крагујевцу.

Делегацију су испред Факултета срдачно дочекали проф. др Марија Мандарић, продекан за науку и међународну сарадњу, проф. др Марија Костић, продекан за наставу, проф. др Снежана Милићевић, продекан за организацију стручне праксе студената и проф. др Миљан Лековић, председник Савета Факултета.

Овај сусрет је послужио као прилика за срдачно упознавање и конструктиван разговор о могућностима сарадње, пре свега доласку студената из Палестине, могућим облицима сарадње и имплементације заједничких пројеката у области високог образовања, науке и туризма.

Уважени гости су изразили велико задовољство што су у прилици да посете Факултет за хотелијерство и туризам у Врњачкој Бањи и што студентима своје земље могу да представе и препоруче факултет као што је наш. Посебно су истакли квалитет образовања на  нашем Факултету, који су похађали и стипендисти Амбасаде Палестине.


Штампа