Стартап викенд у Крагујевцу - догађај посвећен младима које занима предузетништво

У организацији Иновационог инкубатора Универзитета у Крагујевцу, Научно технолошког парка Чачак, Министарства науке, технолошког развоја и иновација, удружења „Права причаˮ, пројекта „Предузми идејуˮ који спроводи Иницијатива „Дигитална Србијаˮ уз подршку USAID-a, ICT Hub-a, заједнице стартапа Garaža by Tenderly и компаније PwС, биће одржан Стартап викенд – догађај намењен младима свих образовних профила, старости од 18 до 30 година, који има за циљ да оснажи заинтересованост младих за свет стартапа и подржи их у њиховим предузетничким настојањима.

Стартап викенд ће се одржати 2. и 3. марта у Крагујевцу, у просторијама Економског факултета. Током програма учесници ће имати прилику да стекну релевантна знања и вештине од значаја за развој технолошких стартап компанија, прошире своју мрежу контаката и добију прилику да своје бизнис идеје представе стручњацима из стартап света.

Стартап викенд младима пружа прилику да се током два дана интензивног програма упознају са светом стартапа и стекну вештине и знања која ће им помоћи да развију своје бизнис идеје. Програм се састоји од:

  • Инспиративних предавања и радионица из области предузетништва и стартапа;
  • Тимског рада и решавања реалних проблема у стартап окружењу;
  • Менторског рада са стручњацима из различитих области;
  • Презентација и евалуација иновативних пословних идеја и пословних модела.

Агенду програма можете погледати овде.

За програм могу конкурисати тимови или појединци, који ће на основу вештина и интересовања бити груписани у тимове на Стартап викенду.

Пријава за учешће на Стартап викенду је отворена до 27. фебруара и могуће је поднети путем овог линка.

Учешће на Стартап викенду је бесплатно. За учеснике је обезбеђен материјал за рад, менторска подршка, освежење, кетеринг, као и поклони и награде за најбоље тимове.


Штампа