Волонтерски пројекат студената Факултета за хотелијерство и туризам у Врњачкој Бањи одабран је као један од 12 најбољих у Србији

На свечаној прослави Међународног дана волонтера у Београду, 05.12.2022, у хотелу "88 Rooms"  студентима су уручене награде за допринос волонтирању. 

Прослава је отворена обраћањем Снежане Клашње, саветнице министра туризма и омладине и Драгане Ранђеловић, председнице Управног одбора Младих истраживача Србије.

Након представљања пројеката, волонтери, ментори и организатори имали су прилику да размене своја искуства и изврше евалуацију за 2022. годину. 

Пројекат "Ум на друм", одобрен у оквиру програма "Шта нам тешко", одржан је 18.10.2022. у просторијама Факултета за хотелијерсто и туризам у Врњачкој Бањи, уз присуство студената и ученика средњих школа.

За реализацију пројекта коришћен је видео материјал Агенције за безбедност саобраћаја, као и осмишљене активности уз коришћење "drunk busters",  тзв. пијаних наочара.

Захваљујемо се нашим студентима Ивани Вељовић, Лазару Дончићу, Филипу Будаковићу, Слободанки Митић и Наталији Стаменковић који су успешно реализовали овај пројекат.


Штампа