Међународни сајам туризма и сеоског туризма у Крагујевцу


У хали Шумадија сајма од 24. до 26. новембра 2022. године у Крагујевцу је одржан 13.  Међународни сајам туризма и сеоског туризма  у организацији Градске туристичке организације Крагујевац и Шумадија сајма, под покровитељством града Крагујевца.

Манифестација је окупила бројне излагаче, националне, регионалне и локалне туристичке организације и агенције, хотелијере, туристичке центре, бањска лечилишта, сеоска домаћинства и винарије.

Такође, организоване су бројне едукативне радионице и предавања.

Испред Факултета за хотелијерство и туризам у Врњачкој Бањи предавање на тему „ОД ТУРИЗМА И КУЛТУРЕ ДО КУЛТУРНОГ ТУРИЗМА - ЧУВАР ИДЕНТИТЕТА“ одржала је доц.др Данијела Пантовић.

Традиционално, и ове године студенти Факултета за хотелијерство и туризам у Врњачкој Бањи, Универзитета у Крагујевцу учествовали су на сајму, што је била одлична прилика да се на једном месту сусретну са бројним учесницима и излагачима из хотелско-туристичке индустрије, и представе једини државни факултет из области хотелијерства и туризма и буду део организације ове престижне манифестације.


Штампа