Златна и сребрна медаља за наше гастрономе на Међународној манифестацији „Гастро куп Србија“


Међународна манифестација „Гастро куп Србија“ је такмичење професионалних кувара, чији је циљ популаризација професије и струке, заштита националних брендова, популаризација и развој националне кухиње.

На овогодишњем такмичењу учествовали су  и студенти четврте године гастрономског менаџмента Факултета за хотелијерство и туризам у Врњачкој Бањи, Универзитета у Крагујевцу – Дарко Јовановић и Јован Радивојевић.

У категорији „национално јело на модеран начин“ студент Јован Радивојевић освојио је ЗЛАТНУ МЕДАЉУ, у категорији „јела од пилећег меса“ студент Дарко Јовановић освојио је СРЕБРНУ МЕДАЉУ.

Тим поводом, организован је пријем студената и наставника практичне наставе Марка Цилића код декана Факултета, проф. др Драга Цвијановића који им је у име колектива, студената и у своје лично име честитао на постигнутим резултатима и пожелео пуно успеха у даљем школовању и будућој каријери.


Штампа