Свечана додела диплома поводом Дана факултета - десет успешних година


Поводом Дана факултета у среду, 21.04.2021. године уручена су признања и награде најбољим студентима као и дипломе студентима основних и мастер академских студија који су дипломирали у периоду од 01.01.2020. до 31.12.2020. године.

Свечаности су присуствовали проф. др Драган Ђурчић проректор Универзитета у Крагујевцу, г-дин Бобан Ђуровић председник Општине Врњачка Бања, студенти, професори, чланови Савета факултета и представници медија.

Уручење диплома, признања и награда организовано је у две групе како би се испоштовале све епидемиолошке мере.

У првој групи уручене су дипломе студентима мастер академских студија као и признања и награде најбољим студентима Факултета за хотелијерство и туризам у Врњачкој Бањи за 2021. годину.

Дипломе, признања и награде студентима су уручили проф. др Драго Цвијановић декан Факултета, проф. др Драган Ђурчић проректор Универзитета у Крагујевцу, г-дин Бобан Ђуровић председник Општине Врњачка Бања, проф. др Марија Костић продекан за наставу и проф. др Владимир Сенић.

У другој групи поред диплома, студентима основних академских студија традиционално уручена су хотелско-туристичка звона као симбол нашег факултета.

Дипломе су уручили проф. др Драго Цвијановић декан факултета, који је студентима честитао на оствареном успеху и пожелео пуно успеха и среће у даљим животним и професионалним изазовима, продекани проф. др Марија Костић, проф. др Снежана Милићевић и проф. др Марија Мандарић.

ФОТО:


Штампа