Плаћена зимска пракса 2024 – Хотел Оморика/Бели Бор, Тара

Студенти који желе да обаве зимску стручну праксу у јануару 2024. године у хотелу Оморика или Бели Бор на Тари, могу послати свој CV (са бројем телефона) на мејл адресу Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. са назнаком да су студенти Факултета за хотелијерство и туризам у Врњачкој Бањи. Радне позиције су у сектору Храна и пиће (конобар, кувар).

Студентима су обезбеђени накнада за рад (за студенте са искуством накнада је већа), превоз, смештај и исхрана. Рок за слање биографија је недеља, 10.12.2023. Након тог рока ће менаџмент хотела обавити интервју са сваким студентом (путем телефона, Skype-а, Viber-a, и сл), и након коначне селекције послати Факултету коначан списак примљених студената. За више информација студенти се могу обратити проф. др Весни Миловановић, руководиоцу стручне праксе студената путем мејла Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.


Плаћена пракса 2023 – Хотели САВА, Словенија (Терме 3000, Терме Птуј, Здравилишче Раденци, Блед, Порторож, Сан Симон, Салинера)

Студенти који су остали нераспоређени у првом кругу или нису аплицирали за плаћену праксу а желе да обаве тромесечну плаћену летњу праксу од 01.06.-15.09.2023. у САВА хотелима у Словенији у бањским дестинацијама (Терме 3000, Терме Птуј, Здравилишче Раденци), језерским дестинацијама (Блед) и приморским дестинацијама (Порторож, Сан Симон, Салинера) могу послати свој CV на латиници (са бројем телефона) на e-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. са назнаком да су студенти Факултета за хотелијерство и туризам у Врњачкој Бањи. Радне позиције су у сектору Храна и пиће (F&B) (кувари, помоћни кувари, конобари). Студентима је обезбеђена накнада за рад, смештај, исхрана, радна и боравишна дозвола у Словенији (о трошку хотела), рефундирање трошкова превоза у висини повратне аутобуске карте, здравствено осигурање и санитарна књижица. Рок за слање биографија је недеља 26.03.2023. Након тог рока ће кадроска служба обавити интервју са сваким студентом (путем телефона, skype-а, vibera, и сл) и након коначне селекције послати Факултету списак примљених студената (најкасније у среду 29.03). Важна напомена: ова понуда је искључиво за студенте који нису нигде примљени на плаћену праксу! За више информација студенти се могу обратити проф. др Снежани Милићевић, руководиоцу стручне праксе студената, путем mail-a Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.


Плаћена пракса 2023 – Хотел Iberostar, Херцег Нови, Црна Гора

Студенти који су остали нераспоређени у првом кругу или нису аплицирали за плаћену праксу а желе да обаве вишемесечну плаћену летњу праксу од јуна до септембра 2023. у хотелу Iberostar у Херцег Новом у Црној Гори, могу послати свој CV (са бројем телефона) Драгани Поповић директору кадровске службе хотела на e-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. (моб: 00382-69-367-779) са назнаком да су студенти Факултета за хотелијерство и туризам у Врњачкој Бањи. Радне позиције су у сектору Храна и пиће (F&B) (помоћни радници у кухињи) и Домаћинство. Студентима је обезбеђена накнада за рад (уз могућност бонуса и плаћања прековременог рада), смештај, исхрана (три оброка), корпоративне униформе, радна и боравишна дозвола у Црној Гори (о трошку хотела), рефундирање трошкова превоза у висини повратне аутобуске карте, плаћена санитарна књижица (за радне позиције на којима је неопходна) и здравствено осигурање. Рок за слање биографија је недеља 26.03.2023. Након тог рока ће директор кадровске службе обавити интервју са сваким студентом (путем телефона, skype-а, vibera, и сл), и након коначне селекције послати Факултету списак примљених студената (најкасније у среду 29.03). Важна напомена: ова понуда је искључиво за студенте који нису нигде примљени на плаћену праксу! За више информација студенти се могу обратити проф. др Снежани Милићевић, руководиоцу стручне праксе студената, путем mail-а Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.


Плаћена пракса 2023 – Azul Beach Resort Montenegro, Улцињ, Црна Гора

Студенти који су остали нераспоређени у првом кругу или нису аплицирали за плаћену праксу а желе да обаве вишемесечну плаћену летњу праксу у периоду 1.06.-15.09.2023. (минимум 60 дана) у хотелу Azul Beach Resort Montenegro у Улцињу, Црна Гора, могу послати свој CV (са бројем телефона) Дари Булатовић на e-mail адресу Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., телефон +382-69-364-508 са назнаком да су студенти Факултета за хотелијерство и туризам у Врњачкој Бањи. Радне позиције су у сектору Храна и пиће (бармен, шанкер, конобар, помоћно особље у кухињи, сервир) и Домаћинство (собарица, хигијеничарка). Студентима су обезбеђени накнада за рад, смештај, исхрана, превоз и осигурање. Рок за слање биографија је недеља 26.03.2023. Након тог рока ће менаџмент хотела обавити интервју са сваким студентом (путем телефона, skype-а, vibera, и сл), и након коначне селекције послати Факултету коначан списак примљених студената (најкасније у среду 29.03). Важна напомена: ова понуда је искључиво за студенте који нису нигде примљени на плаћену праксу! За више информација студенти се могу обратити доц. др Весни Миловановић, руководиоцу стручне праксе студената путем mail-a Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.


Плаћена пракса 2023 – Хотел Краљеви Чардаци, Копаоник

Студенти који су остали нераспоређени у првом кругу или нису аплицирали за плаћену праксу а желе да обаве плаћену летњу праксу у периоду 01.07-01.09.2023. године, минимално месец дана, у хотелу Краљеви Чардаци, Копаоник могу послати свој CV (са бројем телефона) F&B менаџеру Срђану Младеновићу на e-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. (0628006761) са назнаком да су студенти Факултета за хотелијерство и туризам у Врњачкој Бањи. Радне позиције су у сектору Рецепција, Домаћинство, Храна и пиће (F&B) (конобар и кувар). Студентима је обезбеђена накнада за рад, смештај и исхрана. Рок за слање биографија је недеља 26.03.2023. Након тог рока ће менаџмент хотела обавити интервју са сваким студентом (путем телефона, skype-а, vibera, и сл), и након коначне селекције послати Факултету коначан списак примљених студената (најкасније у среду 29.03). Важна напомена: ова понуда је искључиво за студенте који нису нигде примљени на плаћену праксу! За више информација студенти се могу обратити асистенту Наташи Ђорђевић, руководиоцу стручне праксе студената путем mail-a Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.


Плаћена пракса 2023 – Хотел Zlatibor Mountine Resort & Spa, Златибор

Студенти који су остали нераспоређени у првом кругу или нису аплицирали за плаћену праксу а желе да обаве вишемесечну плаћену летњу праксу у периоду 15.05.-30.09.2023. (минимум 30 дана) у хотелу Zlatibor Mountine Resort & Spa на Златибору, могу послати свој CV (са бројем телефона) Марини Марковић Поповић на e-mail адресу Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., телефон 066/86-86-282, са назнаком да су студенти Факултета за хотелијерство и туризам у Врњачкој Бањи. Радне позиције су у сектору Храна и пиће (хостеса, конобар, кувар). Студентима су обезбеђени накнада за рад, смештај, исхрана и осигурање. Рок за слање биографија је недеља 26.03.2023. Након тог рока ће менаџмент хотела обавити интервју са сваким студентом (путем телефона, skype-а, vibera, и сл), и након коначне селекције послати Факултету коначан списак примљених студената (најкасније у среду 29.03). Важна напомена: ова понуда је искључиво за студенте који нису нигде примљени на плаћену праксу! За више информација студенти се могу обратити доц. др Весни Миловановић, руководиоцу стручне праксе студената путем mail-a Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.


Плаћена пракса 2023 – Хотел Фонтана, Врњачка Бања

Студенти који су остали нераспоређени у првом кругу или нису аплицирали за плаћену праксу а желе да обаве тромесечну плаћену летњу праксу у периоду 01.06.-31.08.2023. (минимум 30 дана) у хотелу Фонтана у Врњачкој Бањи, могу послати свој CV (са бројем телефона) на е-маил адресу менаџера одељења у којем желе да обављају праксу:

· Марина Стефановић, шеф домаћинства, e-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., телефон 066/88-99-27

· Владислав Вучићевић, шеф кухиње, e-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., телефон 063/553-474

· Марина Глођовић, шеф рецепције, e-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.,  телефон 066/88-99-824

· Ненад Стевановић, шеф ресторана, e-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.,  телефон 066/88-99-822

са назнаком да су студенти Факултета за хотелијерство и туризам у Врњачкој Бањи. Радне позиције су у сектору Домаћинство (собар/собарица), Храна и пиће (кувар, конобар), Рецепција. Студентима је обезбеђена накнада за рад, исхрана и осигурање. Рок за слање биографија је недеља 26.03.2023. Након тог рока ће менаџмент хотела обавити интервју са сваким студентом (путем телефона, skype-а, vibera, и сл) и након коначне селекције послати Факултету коначан списак примљених студената. Приоритет имају студент завршних година студија (најкасније у среду 29.03). Важна напомена: ова понуда је искључиво за студенте који нису нигде примљени на плаћену праксу! За више информација студенти се могу обратити доц. др Весни Миловановић, руководиоцу стручне праксе студената путем mail-a Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.


Плаћена пракса 2023 – Хотел Тонанти, Врњачка Бања

Студенти који су остали нераспоређени у првом кругу или нису аплицирали за плаћену праксу а желе да обаве двомесечну плаћену летњу праксу у периоду 01.07. - 01.09.2023. у хотелу Тонанти у Врњачкој Бањи, могу послати свој CV (са бројем телефона) менаџеру хотела Ђорђу Трмчићу на e-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. са назнаком да су студенти Факултета за хотелијерство и туризам у Врњачкој Бањи. Радне позиције су у секторима: Храна и пиће и Домаћинство. Студентима је обезбеђена накнада за рад и исхрана. Рок за слање биографија је недеља 26.03.2023. Након тог рока ће менаџмент хотела обавити интервју са сваким студентом (путем телефона, skype-а, vibera, и сл), и након коначне селекције послати Факултету коначан списак примљених студената (најкасније у среду 29.03). Важна напомена: ова понуда је искључиво за студенте који нису нигде примљени на плаћену праксу! За више информација студенти се могу обратити доц. др Јасмини Огњановић, руководиоцу стручне праксе студената путем mail-a Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.


Плаћена пракса 2023 – Хотел Бреза, Врњачка Бања

Студенти који су остали нераспоређени у првом кругу или нису аплицирали за плаћену праксу а желе да обаве вишемесечну плаћену летњу праксу у периоду 1.06.-30.09.2023. (минимум 30 дана) у хотелу Бреза у Врњачкој Бањи, могу послати свој CV (са бројем телефона) на e-mail адресу Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. са назнаком да су студенти Факултета за хотелијерство и туризам у Врњачкој Бањи. Радне позиције су у сектору Храна и пиће (конобар, кувар), Домаћинство и Рецепција. Студентима су обезбеђени накнада за рад (плаћен прековремени рад) и исхрана. Рок за слање биографија је недеља 26.03.2023. Након тог рока ће менаџмент хотела обавити интервју са сваким студентом (путем телефона, skype-а, vibera, и сл), и након коначне селекције послати Факултету коначан списак примљених студената (најкасније у среду 29.03). Важна напомена: ова понуда је искључиво за студенте који нису нигде примљени на плаћену праксу! За више информација студенти се могу обратити доц. др Весни Миловановић, руководиоцу стручне праксе студената путем mail-a Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.


Плаћена пракса 2023 – Хотел Оморика/Бели Бор, Тара

Студенти који су остали нераспоређени у првом кругу или нису аплицирали за плаћену праксу а желе да обаве вишемесечну плаћену летњу праксу у периоду 1.06.-30.09.2023. (минимум 30 дана) у хотелу Оморика или Бели Бор на Тари, могу послати свој CV (са бројем телефона) на e-mail адресу Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. са назнаком да су студенти Факултета за хотелијерство и туризам у Врњачкој Бањи. Радне позиције су у сектору Храна и пиће (конобар, кувар) и Рецепција. Студентима су обезбеђени накнада за рад (плаћен прековремени рад), превоз, смештај и исхрана. Рок за слање биографија је недеља 26.03.2023. Након тог рока ће менаџмент хотела обавити интервју са сваким студентом (путем телефона, skype-а, vibera, и сл), и након коначне селекције послати Факултету коначан списак примљених студената (најкасније у среду 29.03). Важна напомена: ова понуда је искључиво за студенте који нису нигде примљени на плаћену праксу! За више информација студенти се могу обратити доц. др Весни Миловановић, руководиоцу стручне праксе студената путем mail-a Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.


Плаћена пракса 2023 – Zepter Hotel Drina, Бајина Башта

Студенти који су остали нераспоређени у првом кругу или нису аплицирали за плаћену праксу а желе да обаве вишемесечну плаћену летњу праксу у периоду 15.05.-31.08.2023. (минимум 60 дана) у хотелу Zepter у Бајиној Башти, могу послати свој CV (са бројем телефона) Бориславу Јовичићу на e-mail адресу Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., телефон 064/8430-928, са назнаком да су студенти Факултета за хотелијерство и туризам у Врњачкој Бањи. Радне позиције су у сектору Храна и пиће (конобар, шанкер, помоћни радник у кухињи) и Домаћинство (собарица). Студентима је обезбеђена накнада за рад (уз плаћање прековременог рада), смештај, превоз и исхрана. Рок за слање биографија је недеља 26.03.2023. Након тог рока ће менаџмент хотела обавити интервју са сваким студентом (путем телефона, skype-а, vibera, и сл), и након коначне селекције послати Факултету коначан списак примљених студената (најкасније у среду 29.03). Важна напомена: ова понуда је искључиво за студенте који нису нигде примљени на плаћену праксу! За више информација студенти се могу обратити доц. др Весни Миловановић, руководиоцу стручне праксе студената путем mail-a Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.


Плаћена пракса 2023 – Silver Lake Resort, Сребрно језеро

Студенти који су остали нераспоређени у првом кругу или нису аплицирали за плаћену праксу а желе да обаве двомесечну плаћену летњу праксу у периоду 01.07-31.08.2023. у Silver Lake Resort-у, Сребрно језеро, могу послати свој CV (са бројем телефона) представнику хотела Петру Симићу на e-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. са назнаком да су студенти Факултета за хотелијерство и туризам у Врњачкој Бањи. Радне позиције су у сектору Храна и пиће (F&B). Студентима је обезбеђена накнада за рад, смештај, исхрана и осигурање. Рок за слање биографија је недеља 26.03.2023. Након тог рока ће менаџмент хотела обавити интервју са сваким студентом (путем телефона, skype-а, vibera, и сл.), и након коначне селекције послати Факултету коначан списак примљених студената (најкасније у среду 29.03). Важна напомена: ова понуда је искључиво за студенте који нису нигде примљени на плаћену праксу! За више информација студенти се могу обратити проф. др Тањи Станишић, руководиоцу стручне праксе студената путем mail-a Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. или у термину консултација (уторком од 13.00 до 15.00 часова).


Плаћена пракса 2023 – Вила Етна, Угриновци

Студенти који су остали нераспоређени у првом кругу или нису аплицирали за плаћену праксу а желе да обаве двомесечну или вишемесечну плаћену летњу праксу у периоду 01.06-01.10.2023. год. у Вили Етна у Угриновцима, могу послати свој CV (са бројем телефона) менаџеру хотела Игору Ранђеловићу на e-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. (моб: 063-393-236) са назнаком да су студенти Факултета за хотелијерство и туризам у Врњачкој Бањи. Радне позиције су у сектору Храна и пиће (F&B) (конобар, кувар) и Домаћинство (собарица) Студентима је обезбеђена накнада за рад (уз плаћен прековремни рад), смештај и исхрана. Рок за слање биографија је недеља 26.03.2023. год. Након тога ће менаџмент хотела обавити интервју са сваким студентом (путем телефона, skype-a, vibera, и сл), и након коначне селекције послати Факултету коначан списак примљених студената (најкасније у среду 29.03). Важна напомена: ова понуда је искључиво за студенте који нису нигде примљени на плаћену праксу! За више информација студенти се могу обратити доц. др Немањи Пантићу, руководиоцу стручне праксе студената путем mail-а Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.


Плаћена пракса 2023 – Пансион Обрадовић, Катићи

Студенти који су остали нераспоређени у првом кругу или нису аплицирали за плаћену праксу а желе да обаве двомесечну плаћену летњу праксу у периоду 01.07-01.09.2023. године у Пансиону Обрадовић, Катићи могу послати свој CV (са бројем телефона) Јелени Обрадовић на e-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. (0645334385) са назнаком да су студенти Факултета за хотелијерство и туризам у Врњачкој Бањи. Студентима је обезбеђена накнада за рад (уз могућност бонуса), смештај и исхрана. Рок за слање биографија је недеља 26.03.2023. Након тог рока ће менаџмент хотела обавити интервју са сваким студентом (путем телефона, skype-а, vibera, и сл), и након коначне селекције послати Факултету коначан списак примљених студената (најкасније у среду 29.03). Важна напомена: ова понуда је искључиво за студенте који нису нигде примљени на плаћену праксу! За више информација студенти се могу обратити асистенту Наташи Ђорђевић, руководиоцу стручне праксе студената путем mail-a Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.