Work & Travel 2023

Програм плаћене стручне праксе Work & Travel 2023 у САД представиће агенција Experience d.o.o. у петак, 2.12.2022. године са почетком у 13 часова у Свечној сали Факултета. Позивају се сви заинтересовани студенти да присуствују презентацији.


Плаћена зимска пракса 2023 – Вила Емилиа, Врњачка Бања

Студенти који желе да обаве плаћену зимску праксу у трајању од месец дана (30.12.2022.- 30.01.2023.) у Вили Емилиа, Врњачка Бања, могу послати свој CV (са бројем телефона) на e-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. са назнаком да су студенти Факултета за хотелијерство и туризам у Врњачкој Бањи. Радне позиције које су у понуди: Конобар и Кувар. Рок за слање биографија је недеља 27.11.2022. Након тог рока ће менаџмент хотела обавити интервју са сваким студентом (путем телефона, Skype-a, Vibera, и сл). Студентима је обезбеђена накнада за рад и исхрана. За више информација, као и висини накнаде за рад, студенти се могу обратити доц. др Јасмини Огњановић, руководиоцу стручне праксе студената, путем mail-а Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.


Плаћена зимска пракса 2023 – Хотел Стара Планина, SP Resort, Стара планина

Студенти који желе да обаве плаћену зимску праксу у трајању од месец дана (30.12.2022.- 30.01.2023.) у хотелу Стара Планина, SP Resort, Стара планина, могу послати свој CV (са бројем телефона) на e-mаil: konkurs@hotelstаrаplаninа.com  са назнаком да су студенти Факултета за хотелијерство и туризам у Врњачкој Бањи. Радне позиције које су у понуди су у сектору: Рецепција, Храна и пиће (F&B) (конобар и кувар), Хотелско домаћинство, Wellnes & Spа центар. Рок за слање биографија је недеља 27.11.2022. Након тог рока ће менаџмент хотела обавити интервју са сваким студентом (путем телефона, Skype-а, Viberа, и сл). Студентима је обезбеђена накнада за рад, смештај и исхрана. За више информација, као и висини накнаде за рад, студенти се могу обратити проф. др Снежани Милићевић, руководиоцу стручне праксе студената, путем mаil-а snezаnа.milicevic@kg.аc.rs


Плаћена зимска пракса 2023 – Хотел Златибор, Златибор

Студенти који желе да обаве плаћену зимску праксу у трајању од месец дана (30.12.2022.- 30.01.2023.) у хотелу Златибор, Златибор, могу послати свој CV (са бројем телефона) на e-mаil: vesnа.nikitovic@hotelzlаtibor-resort.com са назнаком да су студенти Факултета за хотелијерство и туризам у Врњачкој Бањи. Радне позиције које су у понуди су у сектору: Хотелско домаћинство и Храна и пиће (F&B) (конобар и кувар). Рок за слање биографија је недеља 27.11.2022. Након тог рока ће менаџмент хотела обавити интервју са сваким студентом (путем телефона, Skype-а, Viberа, и сл). Студентима је обезбеђена накнада за рад, смештај и исхрана. За више информација, као и висини накнаде за рад, студенти се могу обратити проф. др Снежани Милићевић, руководиоцу стручне праксе студената, путем mаil-а snezаnа.milicevic@kg.аc.rs


Плаћена зимска пракса 2023 – Хотел Гранд Торник, Златибор

Студенти који желе да обаве плаћену зимску праксу у трајању од месец дана (30.12.2022.- 30.01.2023.) у хотелу Гранд Торник, Златибор, могу послати свој CV (са бројем телефона) на e-mail адресе: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. и f&b.mаnаОва адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. са назнаком да су студенти Факултета за хотелијерство и туризам у Врњачкој Бањи. Радне позиције које су у понуди су у сектору: Хотелско домаћинство и Храна и пиће (F&B) (конобар и кувар). Рок за слање биографија је недеља 27.11.2022. Након тог рока ће менаџмент хотела обавити интервју са сваким студентом (путем телефона, Skype-а, Viberа, и сл). За више информација, као и висини накнаде за рад, студенти се могу обратити асистенту Наташи Ђорђевић, руководиоцу стручне праксе студената, путем mаil-а nаtаsаОва адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели..аc.rs


Плаћена зимска пракса 2023 – Хотел Мона, Златибор

Студенти који желе да обаве плаћену зимску праксу у трајању од месец дана (30.12.2022.- 30.01.2023.) у хотелу Мона, Златибор, могу послати свој CV (са бројем телефона) на e-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. са назнаком да су студенти Факултета за хотелијерство и туризам у Врњачкој Бањи. Радне позиције које су у понуди: Рецепционер, Конобар, Кувар. Рок за слање биографија је недеља 27.11.2022. Након тог рока ће менаџмент хотела обавити интервју са сваким студентом (путем телефона, Skype-а, Vibera, и сл). Студентима је обезбеђена накнада за рад, смештај и исхрана. За више информација, као и висини накнаде за рад, студенти се могу обратити асистенту Наташи Ђорђевић, руководиоцу стручне праксе студената, путем mail-а nаtаsаОва адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели..аc.rs


Плаћена зимска пракса 2023 – ВУ Тара (Оморика, Бели Бор, Јавор), Тара

Студенти који желе да обаве плаћену зимску праксу у трајању од месец дана (30.12.2022.- 30.01.2023.) у објектима ВУ Тара, Тара, могу послати свој CV (са бројем телефона) на e-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. са назнаком да су студенти Факултета за хотелијерство и туризам у Врњачкој Бањи. Радне позиције које су у понуди: Конобар и Кувар. Рок за слање биографија је недеља 27.11.2022. Након тог рока ће менаџмент хотела обавити интервју са сваким студентом (путем телефона, Skype-а, Vibera, и сл). Студентима је обезбеђена накнада за рад, смештај, исхрана и трошкови превоза до Таре и назад. За више информација, као и висини накнаде за рад, студенти се могу обратити проф. др Снежани Милићевић, руководиоцу стручне праксе студената, путем mail-а Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.


Плаћена зимска пракса 2023 – Хотел Јуниор, Брзеће

Студенти који желе да обаве плаћену зимску праксу у трајању од месец дана (30.12.2022.- 30.01.2023.) у хотелу Јуниор Брзеће, могу послати свој CV (са бројем телефона) на e-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. са назнаком да су студенти Факултета за хотелијерство и туризам у Врњачкој Бањи. Радне позиције које су у понуди су у сектору: Рецепција, Хотелско домаћинство и Храна и пиће (F&B). Рок за слање биографија је недеља 27.11.2022. Након тог рока ће менаџмент хотела обавити интервју са сваким студентом (путем телефона, Skype-а, Vibera, и сл). Студентима је обезбеђена накнада за рад, смештај и исхрана. За више информација, као и висини накнаде за рад, студенти се могу обратити асистенту Наташи Ђорђевић, руководиоцу стручне праксе студената, путем mail-а Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.


Плаћена зимска пракса 2023 – Хотел Краљеви Чардаци, Копаоник

Студенти који желе да обаве плаћену зимску праксу у трајању од месец дана (30.12.2022.- 30.01.2023.) у хотелу Краљеви Чардаци, Копаоник, могу послати свој CV (са бројем телефона) на e-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. са назнаком да су студенти Факултета за хотелијерство и туризам у Врњачкој Бањи. Радне позиције које су у понуди: Хостеса, Помоћни конобар и Помоћни кувар. Рок за слање биографија је недеља 27.11.2022. Након тог рока ће менаџмент хотела обавити интервју са сваким студентом (путем телефона, Skype-а, Vibera, и сл). Студентима је обезбеђена накнада за рад, смештај и исхрана. За више информација, као и висини накнаде за рад, студенти се могу обратити асистенту Наташи Ђорђевић, руководиоцу стручне праксе студената, путем mail-а Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.


Плаћена зимска пракса 2023 – Хотел Viceroy, Копаоник

Студенти који желе да обаве плаћену зимску праксу у трајању од месец дана (30.12.2022.- 30.01.2023.) у хотелу Viceroy, Копаоник, могу послати свој CV (са бројем телефона) на e-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. са назнаком да су студенти Факултета за хотелијерство и туризам у Врњачкој Бањи. Радне позиције које су у понуди: Конобар и Кувар. Рок за слање биографија је недеља 27.11.2022. Након тог рока ће менаџмент хотела обавити интервју са сваким студентом (путем телефона, Skype-a, Vibera, i sl). Студентима је обезбеђена накнада за рад, смештај и исхрана. За више информација, као и висини накнаде за рад, студенти се могу обратити асистенту Наташи Ђорђевић, руководиоцу стручне праксе студената, путем mail-а Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.


Предаја Дневника Стручне праксе 2022: важно обавештење за студенте

Обавештавају се студенти који су у школској 2021/2022. години обавили стручну праксу, а нису у предвиђеном року Студентској служби предали Потврду о обављеној стручној пракси, могу је уз плаћање надокнаде предати најкасније до 15.12.2022. године.

Студенти који у овом року предају Потврду о обављеној стучној пракси, пракса ће им бити евидентирана у јануарском испитном року и моћи ће да пријаве плаћену праксу.

Студентима који у овом року не предају Потврду о обављеној пракси, пракса неће бити призната.