Air Serbia

Draga Snežana,

Po dogovoru Vam šaljem kratak izveštaj o prethodne dve grupe praktikanata u našoj kompaniji:

Što se tiče prve grupe praktikanata, na osnovu evaluacije i na osnovu onoga što su mi koleginice prenele stekla sam utisak da im se najviše dopalo u Poslovnici i Kontakt centru. Neki od njih su imali malo manje razumevanja za preopterećenost kolega u toku sezone, ali smo te sugestije iskoristili da bolje sve uklopimo za drugu grupu studenata. Što se tiče povratnih informacija od strane mentora, bile su samo reći hvale - brzo su savladavali zadatke, trudili su se da se uklope u tim i pomažu.

Što se druge grupe tiče, očekivali smo slične povratne informacije, ali su se ipak razlikovali - najviše im se dopalo u preostala dva sektora, u Keteringu i na Aerodromu. Oni su bili malo proaktivniji i pokazali veću inicijativu za učenjem, odnosno, nisu čekali da im se zadaju zadaci već su sami tražili da rade i pomažu što je naišlo na velike pohvale kod mentora. Neki od mentora su koristili priliku da mi čak u slučajnim susretima pohvale praktikante. Takođe, ova grupa praktikanata je imala konstruktivne predloge za unapređenje same prakse i neki od njih su ih slali uz poslednju popunjenu evaluaciju.

Na kraju, skoro svi su pokazali želju za učenjem i uklapanjem u kompaniju. Ozbiljno su shvatali svoje obaveze i zadatke i izvršavali na vreme, u predviđenim rokovima.

Želim samo još jednom da napomenem da mi je bilo izuzetno zadovoljstvo sarađivati sa svima Vama. Drago nam je što smo sa tako kvalitetnim praktikantima uspešno započeli nov projekat i na najbolji način učili jedni od drugih.

Nadam se da ćemo i naredne godine uspešno sarađivati.

Srdačan pozdrav,

Ana Lazarević
HR Admin
Human Resources

Air Serbia
Jurija Gagarina 12
11000 Belgrade, Serbia

 

Related Articles