Хотел Извор Аранђеловац

Poštovana Snežana,

Pre svega želela bih u ime hotela da Vam se zahvalim na divnoj saradnji i ove godine. Što se tiče studenata koji su boravili tokom jula i avgusta, imamo samo reči hvale. Tačnije kolege iz svakog sektora pojedinačno gde su obavljali dužnosti su jako zadovoljni kako njihovim radom tako i interesovanjem i željom da što više nauče. Dosta njih je izrazilo želju da se dobrovoljno vrati ukoliko uskladi obaveze na fakultetu, što mi naravno podržavamo. Otvoreni smo takođe bili za sve sugestije i sumiranjem utisaka iz njihovog ugla, i došli smo do zaključka da shodno obimu posla studenti su jako puno naučili a i sami sebe donekle prepoznali, tačnije za šta su najviše zainteresovani. Većini je najviše zanimljiv sektor Wellness&Spa u šta i ne sumnjamo obzirom da se su imali jako malo iskustva u tom segmentu pa im je nekako to najviše privlačilo pažnju.

Dosta su zadovoljni i menadžeri sektora koji su u nekim trenucima i njima prepuštali određeni deo posla što samo govori o uzajamnom poverenju koji su stekli. Jako nam je drago što smo i ove godine sa uspehom priuštili novim studentima šansu da nauče i usmere svoja znanja.

Zahvaljujemo Vam se još jednom na divnoj saradnji i radujemo se narednoj godini i novim generacijama. Srdačan pozdrav,

Tamara Milojević

Event Manager

Hotel Izvor Aranđelovac

 


 

Poštovana Snežana,

Mogu Vas obavestiti da je praksa prošla u najboljem mogućem redu bez većih problema što se tiče discipline studenata. Studenti su prevazišli naša očekivanja i vidi se značajan pomak u odnosu na prošlu godinu. Ispunjavali su sve svoje obaveze na vreme i visoko kvalitetno u skladu sa našim zahtevima.

Vama bi se posebno zahvalio jer se vidi da su studenti došli jako dobro pripremljeni i odlično informisani o samoj praksi. Takođe ste jako dobro odreagovali i na sitne probleme koje smo imali tako da su veoma brzo rešeni.

Bilo je dosta studenata koji su bili jako zainteresovani da saznaju i više od redovnog programa prakse što me posebno raduje. I mi smo posle iskustva od prošle godine ubacili dosta novih stvari u samu obuku i program prakse što se pokazalo jako korisno.

Nadam se da su studenti barem upola zadovoljni obavljenom praksom koliko smo mi zadovoljni njima.

Hvala Vam puno na svemu. Prenesite studentima pozdrave i nadam se da ćemo dugo i uspešno sarađivati.

Pozdrav

Nenad Ikonić
General Manager

Hotel Izvor Aranđelovac
Mišarska 2b, 34300 Aranđelovac, Srbija

 


 

Poštovana gospođo Milićević,

Hteo bih da Vam se ovim putem zahvalim od strane uprave Hotela Izvor na odličnom izboru studenata koji su kod nas proveli praksu.

Pokazali su visok nivo zalaganja, znanja, spremnosti na rad i učenje. Bilo nam je zadovoljstvo da budemo domaćini maloj ali odabranoj grupi studenata Vašeg fakulteta. Prenesite im naše pozdrave i nadamo se da ćemo nastaviti ovako uspešnu saradnju i u budućnosti.

Srdačan pozdrav,

Nenad Ikonić
Operation Manager

Mišarska 2b 34300 Aranđelovac, Serbia
www.a-hotel-izvor.com

 

Related Articles