Lovefest

Poštovana Snežana,

iza nas je uspešno organizovan Lovefest 2015, siguran sam da nije bilo praktikanata sa vašeg fakulteta da ne bi bilo tako, zato želim da Vam se zahvalim, da kažem da je zadovoljstvo obostrano i da nestrpljivo čekamo sledeći festival koji će nadamo se biti upotpunjen Vašim studentima.

Za studente imam sve same pohvale, disciplinovani su, kulturni, komunikativni, elokventni i voljni za rad.

Bili su podeljeni u 2 sektora (kamp recepcija i bazen), volonteri na kamp recepciji su sastavljali ugovore, izdavali šatore, pružali potrebne informacije o festivalu, Vrnjačkoj Banji itd. Volonteri na bazenu su pomagali u organizaciji našeg H20 Stage-a, malo su nosili smeće ako je bilo potrebno, pomagali su radnicima, čistili i tako dalje.

Smene studentima nikada nisu prelazile 6h dnevno i najbitnije od svega jeste da smo mi ispoštovali dogovor da ne rade kada je mrak već samo preko dana, tako je i bilo. Studenti su uvek dolazili na vreme na volontiranje, nisu pravili nikakve probleme, nisu ulazili u rasprave sa ostalim volonterima ili učesnicima festivala, nisu se bunili za zadatke i dužnosti, sve je bilo baš onako kako treba.

Studenti su od nas dobili sertifikat kojim potvrđuju volontiranje na našem festivalu, za vreme smene im je bilo obezbeđeno piće, preko dana su imali ručak u restoranu a za večeru su dobili naše tokene koji su zvanično sredstvo plaćanja na festivalu i njima su sebi kupovali večeru i piće, takođe su svi dobili i dve Lovefest majice.

Mislim da smo studentima pružili naš maksimum, siguran sam da su stekli veliko iskustvo na našem festivalu, siguran sam da su upoznali dosta novih ljudi, i ono najbitnije: prijatelje za ceo život.

Veliki pozdrav

S poštovanjem,

Đorđe Trmčić
"Lovefest"

 

Related Articles