Туристичка организација општине Куршумлија

Poštovani,

Studenti koji su obavljali stručnu praksu ove godine imali su znatno više obaveza nego prethodnih godina s obzirom da smo imali više manifestacija ove sezone i uveli smo obuku za turističke vodiče na lokalu koju su prošli svi studenti na praksi.

Takođe, studenti su pokazali veliku zainteresovanost u radu i redovno su pohadjali i izvršavali sve obaveze.

Nadamo se da im je praksa bila od velike koristi za nastavak studija.

Срдачно, | Best regards,
*Туристичка организација општине Куршумлија**| Tourism organisation of Kursumlija*
*Палих бораца 15, 18430 Куршумлија | Palih boraca 15, 18430 Kursumlija, Serbia*

 


 

Драга Тања,

Захваљујемо се на упиту и сарадњи са нашом организацијом.

Стручну праксу у нашој организацији обављао је студент Ана Симић. Студент је стручну праксу обављао током јула месеца и почетком августа, када је организација имала повећан обим посла због припреме и одржавања манифестација "Куршумлијска гитаријада" и "Културно лето", те нам је Анина посвећености, заинтересованост и ажурност била од велике помоћи. Ана је учествовала у свим активностима током припреме манифестација. Такође, у наведеном периоду имали смо неколико организованих посета нашем граду и Ђавољој Вароши, и у тим активностима организације и вођења је студент био укључен. Студент је радио и на прикупљању података и предлога за редизајн сајта Туристичке организације.

Сходно наведеном, изузетно смо задовољни обављеном стручном праксом, и похваљујемо Ану на заинтересованости, посвећености и одговорности за време трајања стручне праксе.

Пуно успеха желимо Вама у раду и студентима на факултету. Свако добро!

Срдачан поздрав,

"Туристичка организација општине Куршумлија"

 

Related Articles