Menu
AIESEC

AIESEC је једна од највећих студентских организација на свету која омогућава младим људима да истраже и развију свој лидерски потенцијал. Ми смо аполитична, независна и непрофитна организација вођена од стране студената и младих дипломаца институција високог образовања. Наши чланови заинтересовани су и баве се глобалним проблемима, лидерством и управљањем.

Од нашег оснивања, ангажовали смо и развили више од 1.000.000 младих људи који су прошли кроз AIESEC искуство. Утицај наше организације најбоље представљају наши алумнији који су важни представници корпоративног и невладиног сектора, између осталог и светски лидери, међу којима је и добитник Нобелове награде за мир Марти Ахтисари.

AIESEC у Крагујевцу пружа могућност младим људима да се професионално и лично усавршавају кроз програме волонтерских и стручних пракси у иностранству, као и чланством у организацији. Локална канцеларија AIESEC-а у Крагујевцу је постојала још давних 80-тих година, па је након дуже паузе, 2005.године реоснована. Од њеног настанка, па до данас, кроз канцеларију AIESEC-а у Крагујевцу је прошло випе од 1.200 чланова. Данас канцеларију води Лазар Павловић и она броји око 38 активних чланова, студената са различитих факултета Универзитета у Крагујевцу.