Menu
Blue Travel

Туристичка агенција „Blue Travel“ се налази у Улици Краљевачка бр.4, Дрвара II у Врњачкој Бањи. Агенција постоји од 2004. године и успешно се бави пословима који се тичу иницијалног, али и рецептивног туризма. Туристичка агенција „Blue Travel“ Врњачка Бања нуди веома велики избор квалитетног апартманског смештаја, као и смештаја у хотелима свих категорија у Врњачкој Бањи, Краљеву и околини. Постоји могућност организовања излета до атрактивних локалитета у широј околини Врњачке Бање (планина Гоч, манастири Љубостиња, Света Петка, Велуће, Каленић, Жича, Студеница итд.). Осим богате понуде смештаја у Врњачкој Бањи, у понуди имамо аранжмане свих домаћих и светских дестинација, вршимо издавање полиса путног осигурања без одласка у осигуравајућа друштва, продају аутобуских и авио карата за све дестинације. Наша агенција се, поред горе наведеног, бави и комплетном организацијом ђачких екскурзија у земљи и иностранству, организацијом рекреативних настава, летовања и зимовања деце и омладине, организацијом туристичких путовања у земљи и иностранству, семинара, конгреса, саветовања… (смештај, координација, обезбеђивање неопходних просторија и пружање техничке подршке), као и изнајмљивањем аутобуса и комби – буса (8 седишта) и свим другим видовима туристичког посредовања.

Fibula Air Travel

Седиште туристичке агенције Fibula Air Travel је у Београду. У својој понуди има пакет аранжмане за летовања и зимовања, како у земљи, тако и у иностранству, а организује и city break путовања.

 

SPA Travel & Service

Туристичку агенција SPA Travel & Service чине млади и високо образовани кадрови, са вишегодишњим радним искуством у агенцијском пословању,који ће са задовољством уместо Вас обавити све оне радње везане за проналажење Вашег идеалног места за одмор и препоручи Вам баш оно што ће учинити да Вам то путовање остане заувек у сећању.

Туристичка агенција SPA Travel & Service из Врњачке Бање се бави:

  • Издавањем апартманског и хотелског смештаја у Врњачкој Бањи,
  • Продајом аранжмана свих водећих туроператера у нашој земљи,
  • Организовањем излета до атрактивних локалитета у околини Врњачке Бање,
  • Организацијом саветовања, семинара и конгреса,
  • Продајом полиса путних осигурања,
  • Продајом авио и аутобуских карата,
  • Пружањем маркетиншких услуга (израдом свих врста пропагандних материјала – каталога, флајера, израда логотипа, идејна решења, дизајн и комплетна припрема за штампу, као и могућност штампања),
  • Прометом некретнинама у Врњачкој Бањи

 

Туристичка агенција Атлантик

Туристичка агенција Атлантик основана је 1990.године са циљем да унапреди квалитет вашег одмора и да вам помогне да доживите искуство о коме сте одувек сањали. 23 године постојања сврстало је Атлантик у ред најпознатијих туристичких агенција, како у земљи, тако и у иностранству. Посебно је значајно нагласити Грчку, на чијем тржишту Атлантик послује као један од турооператера са највећим бројем смештајних јединица у фиксном закупу. У нашој агенцији можете сами изабрати путовања по мери или ми то можемо учинити за вас. Стојимо вам на располагању и за све остале услуге које једна агенција може да пружи: да вас посаветујемо ако сте неодлучни, да вам укажемо на најповољније понуде, да заједно градимо ваш стил путовања и да вам предложимо нешто што би идеално допунило ваше досадашње искуство. И запамтите, ми смо ту да ваше снове претворимо у успомене!

 

Туристичка агенција Prestige Plus Tours

Туристичка агенција Prestige Plus Tours основана је 1994. године и пружа врло широк спектар туристичких услуга. Бавимо се продајом аранжмана најбољих домаћих туроператора, као и организацијом туристичких путовања по земљи и иностранству. Овлашћени смо агенти највећих светских туроператора Dertour-a i Meier's Weltreisen-a. Авио карте су битан сегмент нашег пословања и дугогодишњи смо корисници резервационог система Амадеус. Све време постојања агенције организујемо конгресе, струковне сусрете, радничко-спортске игре. Бавимо се дечијим и омладинским туризмом - организовање екскурзија у земљи и иностранству, рекреативних настава, летовања и зимовања деце. Можемо се похвалити чињеницом да смо отворили прву сувенирницу у Крагујевцу. Имамо понуду од преко 500 различитих артикала који симболизују Србију, Шумадију као и сам град Крагујевац.

 

Туристичка агенција Jimmy Tours

Туристичка агенција Jimmy Tours је започела своје прво путовање 1994. године и у том периоду до данас бележи стални раст, проширује и унапређује квалитет својих понуда. Jimmy Tours финкционише као породична агенција јорданско – српског брака двоје дипломираних туризмолога, што је гаранција бољег и успешнијег пословања. У својој понуди нуди аранжмане за летовање у траженим дестинацијама: Грчка, Турска, Бугарска, Црна Гора, Тунис, Египат; зимовање на планинама: Србија, Босна, Бугарска, Словенија; путовања по европским метрополама: Париз, Рим, Истанбул, Атина, Будимпешта, Праг; далеке и егзотичне дестинације: Куба, Тајланд, Арапски Емирати. С' благословом епископа пожаревачко-браничевског Господина Игњатија, почетком 2009. године, са поносом истичемо остварење наше жеље годинама уназад, а то су поклоничка путовања путевима духовног источника: Грчке, Турске, Јордана, Сирије, Свете земље – Израела. Света места непролазне лепоте, споменика других култура и бисери духовности: Хиландар, Егина, Метеори, Цариград, Јерусалим. Упознајмо изворе нашег духовног и националног идентитета по нашој Србији, Војводини, Црној Гори, Босни и Македонији.

 

Туристичка агенција Eurosun

Туристичка агенција Eurosun бави се продајом туристичких аранжмана у земљи и иностранству, продајом авио-карата, путног здравственог осигурања, резервацијом смештаја у земљи и иностранству, резервацијом и продајом карата за све путне правце, пружањем информација и регистрацијом и осигурањем возила.

Основана је 2004.године, као породична агенција, која свакога дана све више учи, развија и напредује ка свом циљу. Као што сам назив агенције говори, углавном се бавимо посредовањем у продаји аранжмана за Европу, зато сто наше тржиште то највише захтева.

Уз искуство наших запослених, стручност, ентузијазам и љубазност, трудимо се да из године у годину будемо све бољи у свом раду и да својим клијентима пружимо одмор који се памти!

У жељи да што више приближи практично знање будућим колегама, туристичка агенција Eurosun сарађује са више образовних институција, за средње и високо образовање.

 

Туристичка агенција Omega Tours

Туристичка агенција Omega Tours Крагујевац налази се у центру града, послује од 30.04.2013. године у Крагујевцу, ул. Даринке Павловић бр 28, а у склопу Привредног друштва за превоз, трговину и услуге са седиштем у Крагујевцу, ул. Ивана Милутиновића бр. 28.

Omega Tours d.o.o. поседује лиценцу од 09.09.2013. ОТП 79/2013 Министарства трговине, туризма и услуга. Чланица Yute.

Своје пословање заснива на организовању групних и индивидуалних путовања у земљи и иностранству, организацијом ђачких екскурзија, а такође се бави продајом авио карата, организовањем ђачких екскурзија и једнодневних излета.

Од оснивања је субагент - посредник већине престижних и реномираних агенција на нашем тржишту. Фирма Omega Tours d.o.o. поседује три високотуристичка аутобуса које агенција користи у сопствене сврхе, а исто тако врши и изнајмљивање истих за потребе других агенција.

 

Holiday

Туристичка агенција HOLIDAY једна је од најстаријих и најугледнијих туристичких агенција у Србији, са седиштем у Крагујевцу и пословницом у Новом Саду. Основана је 12. септембра 1988. године. Поседује лиценцу министарства туризма А категорије и QMS-ISO9001 сертификат квалитета. Чланица је удружења и система YUTA, IATA, AMADEUS. Агенција Holiday има широку лепезу туристичких и организационих услуга које нуди својим клијентима путем разгранате субагентске мреже широм Србије. Туристичка путовања широм Европе, посета европским метрополама Париз, Лондон, Берлин, Мадрид, Праг… Велики број дестинација за летње и зимске одморе Грчка, Шпанија, Црна Гора, Турска… Организације конгреса и семинара, продаја авио карата и остале врсте услуга. На хиљаде задовољних клијената сведочи о професионалности и нивоу квалитета услуга које Holiday нуди путницима већ више од 20 година. Уверите се зашто.

 

Euroholiday

Седиште туристичке агенције Euroholiday је у Рашкој. Бави се резервацијом приватног и хотелског смештаја, сервисом гостију, организацијом трансфера, екскурзијама и промотивним понудама.

 

Petra Travel

Туристичка агенција Petra Travel је основанa 2004. године. Агенција се бави организацијом туристичких путовања за све дестинације у Србији и Европи. Организује студентске екскурзије, као и екскурзије за велики број основних и средњих школа. Агенција се бави и спортским туризмом и то организовањем кампова и разних турнеја како код нас тако и у иностранству. Бави се и организацијом припрема фудбалских екипа свих узраста као и организацијом фудбалских турнира у Грчкој и Србији.

 

Happy travel

Туристичка агенција Happy travel се налази у Крушевцу. Бави се организацијом путовања у земљи и иностранству.

 

МГ Агент

Туристичка агенција МГ Агент послује у Краљеву. У својој понуди има пакет аранжмане за летовања, зимовања и city break путовања.

Поред организације путовања у земљи и иностранству, туристичка агенција МГ Агент послује као партнерска агенција туристичке агенције Сабра.

 

Hit Tours

Осим великог броја избора летовања и зимовања ТА Hit Tours има понуди и једнодневне излете, викенд путовања, као и обиласке великих европских метропола, односно обиласци европских градова: Венеција, Рим, Париз, Барселона, Метеори, Дворци на Лоари, Пиза, Азурна обала, Римини, Блед, Капри, Лувр, Љорет де Мар...

 

Charm Travel

ТА Charm Travel Чачак је туристичка агенција која у својој понуди има велики број туристичких понуда како у земљи, тако и у иностранству.

 

Успех

Агенција Успех је основана 2006. године као агенција посредник између организатора путовања и путника, и то:
- летовања на мору, планинама, бањама по сопственом избору или у пакет аранжманима у земљи и иностранству,
- зимовања у познатим домаћим и међународним зимским центрима,
- путовања, боравак и здравствено-рехабилитациони програм у здравственим и бањско-климатским лечилиштима,
- конгреси, сајмови и семинари у земљи и иностранству,
- специјалних врста туризма као што су крстарење, рафтинг, планинарење, једрење и сл.
Пружа и друге врсте туристичких услуга као што су:
- резервација хотелских соба широм света путем резервационих система са сопственим превозом путника,
- продаја авио карата за све дестинације у свету.
У могућности смо да одговоримо на све захтеве путника и да нађемо савршено решење за све њихове потребе сарађујући са бројним партнерима.