Menu
SNAP agencija

SNAP је нешто више од акронима Student Network Affirmation Program. Филозофија сваке стратегије се састоји у ставу: "Промена је закон, а законито је променити живот на боље". SNAP асоцира и предлаже муњевиту промену на боље у начину живота младих.

Особље SNAP агенције ће Вам омогућити подршку у остваривању циљева. SNAP агенција ће увек моћи да изложи Ваше предлоге у Ваше име на местима као што су: стране институције за запошљавање, образовне установе, различити комитети, на форумима и састанцима.

Заступање добрих идеја у образовању обавља се између професионалног особља SNAP агенције и студената у односу један-на-један, где се у том процесу показује партнерство између волонтера у агенцији и заинтересованог лица.

Статистички, младе особе могу да не буду довољно свесне својих способности и пружених шанси у стицању бољег образовања. Могу бити на неки начин угрожене, осетљиве, наћи се у опасности да буду злостављане или искључене из друштва. Све наведене проблеме такве врсте више од две деценије SNAP агенција решава успешно.

 

SAVATH Hospitality Management

SAVATH Hospitality Management d.o.o. је компанија која се бави пружањем професионалних услуга из области менаџмента и консалтинга у хотелијерству, угоститељству и туризму. Компанију чини професионални тим врхунских стручњака са дугогодишњим интернационалним искуством у реализацији, управљању и надзору пројеката за највеће светске хотелске ланце, као и велики број спољних сарадника, реномираних компанија и појединца, чиме се обезбеђује могућност пружања најширег спектра услуга у оквиру хотелске делатности.

 

Job Trust

Job Trust is HR consulting company based in Thessaloniki, so called Northern capital of Greece, specialising in recruitment and placement of temporary, contract and permanent qualified and unqualified staff in Greek companies, hotels and tourism related organisations. Moreover we provide students practical training placement at the biggest and world-known companies all over Greece. Our aim is to ensure that candidates are introduced to job positions that enhance their careers and clients meet applicants who fit their specific requirements. Our programs include: Study abroad, Practical Training for Students, Erasmus Programs, Summer Jobs and Professional Work.

 

Work and Travel USA

American Adventure је агенција са дугогодишњом традицијом која се бави бројним програмима културалне размене од којих је најпознатији Work and Travel USA програм. Позната је да на тржшту Србије уноси новине у понудама. Лично искуство запослених који су и сами били учесници програма чине гаранцију у погледу квалитета услуге и сигурности. Флексибилна према захтевима студената, American Adventure представља прави избор за људе који не желе да ризикују. Са нама почиње авантура!

 

Jobs4Hotels

Jobs4Hotels je međunarodna mreža koja je fokusirana isključivo na hotelijerstvo, ugostiteljstvo i turizam u domenu povezivanja poslodavaca i kandidata. Saradnja se na globalnom nivou razvija sa renomiranim hotelskim lancima, ali i sa lokalnim poslodavcima. Osim toga, postoje partnerstva sa relevantnim institucijama i asocijacijama, udruženjima iz ovog sektora, kako na lokalnom, tako i na regionalnom nivou. Na portalu jobs4hotels.rs uvek ćete pronaći veliki izbor ponuda za praksu, sezonski posao ili Vaš posao iz snova.

 

Ayusa

Ayusa је организација за културну и образовну размену ученика и студената. Успешно послује од 1989. године и пажљиво одабраним програмима омогућује младима да се школују, раде и усавршавају у иностранству. AYUSA је посвећена младима и верује да њихове амбиције и интересовања не знају за границе. То нас мотивише да стално истражујемо и развијамо динамичне и атрактивне програме као што су:

  • Школска година у Америци, Италији, Немачкој и Француској за средњошколце
  • Work and Travel програм
  • Au Pair - Чување деце у Америци
  • Internship program
  • College program - Edmonds Community College

Све AYUSA програме одобрава и контролише америчка влада као и друге релевантне институције у земљама у којима се програми организују.