Учешће студената гастрономије на манифестацији „Тестивал“

Студенти гастрономије учествовали су на трећем по реду ТЕСТИВАЛУ-фестивалу теста, тестенине и хлеба који је одржан у суботу, 09.10.2021. године у Београду.

Тестивал је настао из идеје да се Србија брендира као препознатљива етно-гастрономска дестинација која привлачи многобројне туристе и заљубљенике у добру, домаћу, традиционалну храну, промовишући произвођаче и популаризујући типичне, традиционалне производе.

Студенти јединог државног факултета, уско специјализованог за хотелијерство и туризам посетиоцима су представили своја кулинарска умећа кроз тему овогодишњег Тестивала „Ванилице“ али и учешћем у радионицама врхунских мајстора кулинарства.
ФОТО:

DSC04870.jpg DSC04874.jpg DSC04876.jpg

DSC04877.jpg DSC04879.jpg DSC04881.jpg

DSC04882.jpg DSC04890.jpg DSC04898.jpg

DSC04901.jpg DSC04903.jpg DSC04905.jpg

DSC04906.jpg DSC04911.jpg DSC04916.jpg

DSC04922.jpg DSC04933.jpg DSC04934.jpg

DSC04941.jpg DSC04944.jpg DSC04947.jpg

DSC04950.jpg DSC04961.jpg