Туристичке агенције

Туристичку агенција „Spa travel“ чине млади и високо образовани кадрови, са вишегодишњим радним искуством у агенцијском пословању,који ће са задовољством уместо Вас обавити све оне радње везане за проналажење Вашег идеалног места за одмор и препоручи Вам баш оно што ће учинити да Вам то путовање остане заувек у сећању.
Туристичка агенција „SPA Travel & Service“ из Врњачке Бање се бави:
  • Издавањем апартманског и хотелског смештаја у Врњачкој Бањи,
  • Продајом аранжмана свих водећих туроператера у нашој земљи,
  • Организовањем излета до атрактивних локалитета у околини Врњачке Бање,
  • Организацијом саветовања, семинара и конгреса,
  • Продајом полиса путних осигурања,
  • Продајом авио и аутобуских карата,
  • Пружањем маркетиншких услуга (израдом свих врста пропагандних материјала – каталога, флајера, израда логотипа, идејна решења, дизајн и комплетна припрема за штампу, као и могућност штампања),
  • Прометом некретнинама у Врњачкој Бањи.
Туристичка агенција „Атлантик“ основана је 1990.године са циљем да унапреди квалитет вашег одмора и да вам помогне да доживите искуство о коме сте одувек сањали. 23 године постојања сврстало је „Атлантик“ у ред најпознатијих туристичких агенција, како у земљи, тако и у иностранству. Посебно је значајно нагласити Грчку, на чијем тржишту „Атлантик“ послује као један од турооператера са највећим бројем смештајних јединица у фиксном закупу. У нашој агенцији можете сами изабрати путовања по мери или ми то можемо учинити за вас. Стојимо вам на располагању и за све остале услуге које једна агенција може да пружи: да вас посаветујемо ако сте неодлучни, да вам укажемо на најповољније понуде, да заједно градимо ваш стил путовања и да вам предложимо нешто што би идеално допунило ваше досадашње искуство. И запамтите, ми смо ту да ваше снове претворимо у успомене! 
Туристичка агенција PRESTIGE PLUS TOURS основана је 1994. године и пружа врло широк спектар туристичких услуга. Бавимо се продајом аранжмана најбољих домаћих туроператора, као и организацијом туристичких путовања по земљи и иностранству. Овлашћени смо агенти највећих светских туроператора Dertour-a i Meier's Weltreisen-a. Авио карте су битан сегмент нашег пословања и дугогодишњи смо корисници резервационог система Амадеус. Све време постојања агенције организујемо конгресе, струковне сусрете, радничко-спортске игре.  Бавимо се дечијим и омладинским туризмом - организовање екскурзија у земљи и иностранству, рекреативних настава, летовања и зимовања деце.  Можемо се похвалити чињеницом да смо отворили прву сувенирницу у Крагујевцу. Имамо понуду од преко 500 различитих артикала који симболизују Србију, Шумадију као и сам град - Крагујевац. 
Туристичка агенција Jimmy Tours је започела своје прво путовање 1994. године и у том периоду до данас бележи стални раст, проширује и унапређује квалитет својих понуда. Jimmy Tours финкционише као породична агенција јорданско – српског брака двоје дипломираних туризмолога, што је гаранција бољег и успешнијег пословања. У својој понуди нуди аранжмане за летовање у траженим дестинацијама: Грчка, Турска, Бугарска, Црна Гора, Тунис, Египат; зимовање на планинама: Србија, Босна, Бугарска, Словенија; путовања по европским метрополама: Париз, Рим, Истанбул, Атина, Будимпешта, Праг; далеке и егзотичне дестинације: Куба, Тајланд, Арапски Емирати. С' благословом епископа пожаревачко-браничевског Господина Игњатија, почетком 2009. године, са поносом истичемо остварење наше жеље годинама уназад, а то су поклоничка путовања путевима духовног источника: Грчке, Турске, Јордана, Сирије, Свете земље – Израела. Света места непролазне лепоте, споменика других култура и бисери духовности: Хиландар, Егина, Метеори, Цариград, Јерусалим. Упознајмо изворе нашег духовног и националног идентитета по нашој Србији, Војводини, Црној Гори, Босни и Македонији.
Туристичка агенција „EUROSUN“ бави се продајом туристичких аранжмана у земљи и иностранству, продајом авио-карата, путног здравственог осигурања, резервацијом смештаја у земљи и иностранству, резервацијом и продајом карата за све путне правце, пружањем информација и регистрацијом и осигурањем возила.
Основана је 2004.године, као породична агенција, која свакога дана све више учи, развија и напредује ка свом циљу. Као што сам назив агенције говори, углавном се бавимо посредовањем у продаји аранжмана за Европу, зато сто наше тржиште то највише захтева.
Уз искуство наших запослених, стручност, ентузијазам и љубазност, трудимо се да из године у годину будемо све бољи у свом раду и да својим клијентима пружимо одмор који се памти!
У жељи да што више приближи практично знање будућим колегама, туристичка агенција „EUROSUN“ сарађује са више образовних институција, за средње и високо образовање.
Туристичка агенција ,,OMEGA TOURS" doo Крагујевац налази се у центру града, послује од 30.04.2013. године у Крагујевцу, ул. Даринке Павловић бр 28, а у склопу Привредног друштва за превоз, трговину и услуге са седиштем у Крагујевцу, ул. Ивана Милутиновића бр.28.
Omega Tours doo поседује лиценцу од 09.09.2013. ОТП 79/2013 Министарства трговине, туризма и услуга. Чланица Yute.
Своје пословање заснива на организовању групних и индивидуалних путовања у земљи и иностранству, организацијом ђачких екскурзија, а такође се бави продајом авио карата, организовањем ђачких екскурзија и једнодневних излета.
Од оснивања је субагент - посредник већине престижних и реномираних агенција на нашем тржишту. Фирма Omega Tours доо поседује 3 високотуристичка аутобуса које агенција користи у сопствене сврхе, а исто тако врши и изнајмљивање истих за потребе других агенција.
Туристичка агенција “HOLIDAY” једна је од најстаријих и најугледнијих туристичких агенција у Србији, са седиштем у Крагујевцу и пословницом у Новом Саду. Основана је 12. септембра 1988. године. Поседује лиценцу министарства туризма А категорије и QMS-ISO9001- сертификат квалитета. Чланица је удужења и система: YUTA, IATA, AMADEUS. Агенција Holiday има широку лепезу туристичких и организационих услуга које нуди својим клијентима путем разгранате субагентске мреже широм Србије. Туристичка путовања широм Европе, посета европским метрополама: Париз, Лондон, Берлин, Мадрид, Праг… Велики број дестинација за летње и зимске одморе: Грчка, Шпанија, Црна Гора, Турска… Организације конгреса и семинара, продаја авио карата и остале врсте услуга. На хиљаде задовољних клијената сведочи о професионалности и нивоу квалитета услуга које “Holiday” нуди путницима већ више од 20 година. Уверите се зашто.
2012. www.hit-vb.kg.ac.rs; хит-вб.кг.ак.срб
Free Joomla Templates by Joomla 2.5 Template Maker