Манифестације

 

Da li ste spremni za ljubav u Srbiji!?

Ostrvo bez mora, ljubav bez granica!

Ovog leta vodimo vas na Lovefest, najveći festival ljubavi u Evropi! Jedan od najpoznatiji srpskih festivala ove godine biće održan od 6. do 8. avgusta u srcu Srbije, u Vrnjačkoj Banji. Nastupima svetskih imena kao što su Fedde Le Grand, Dubfire, Booka Shade, Ame, James Zabiela, Juan Atkins i mnogih drugih, Lovefest će još jednom opravdati titulu jednog od deset najboljih evropskih festivala. Osim po odličnom lineup-u, Lovefest se od drugih događaja u regionu izdvaja konceptom i jedinstvenom scenografijom, koja uvek dodatno odaje utisak da ste na nekom magičnom mestu daleko od stvarnosti.

Rezervišite svoje mesto i saznajte zašto je ovaj festival preko noći postao evropska senzacija sa više od 60.000 posetilaca.


Ko dolazi na Lovefest ove godine!?

Tri vatrene noći na najvećoj bini Lovefesta

Na glavnoj bini festivala ljubavi tokom tri festivalske noći nastupiće više od 20 izvođača iz zemlje i sveta. Zvezde Fire Stage-a biće Dubfire čuveni iransko-američki di-džej i producent i dobitnik Gremija, kao i kultni di-džej duo iz Frankfurta Booka Shade. Poklonici elektro-haus zvuka konačno će u Srbiji imati priliku da uživaju uz Fedde Le Grand-a, holandskog di-džeja poznatog po planetarnom hitu “Put your hands up for Detroit”. Po treći put na Lovefestu nastupiće i miljenik brojnih srpskih klabera James Zabiela. Na Fire Stage dolaze i Ame, Juan Atkins, Wankelmut, Danny Daze, Blake Baxter, Carlo Lio, kao i brojni regionalni i domaći di-džejevi, čija će imena biti objavljena uskoro.   


Energija klabinga ponovo na otvorenom

Bina koja od osnivanja promoviše najkvalitetniji underground elektro zvuk i ove godine može da se pohvali velikim imenima. Prvi među njima je Fred P, vlasnik kultne izdavačke kuće Soul People Music i svetski poznati di-džej koji je na sceni više od 20 godina. Na Energy Stage dolazi i Marcellus Pittman, jedan od članova legendarnog sastava “3 chairs”. Među di-džejevima koje će ova bina ugostiti nalaze se i Hunee, Juju & Jordash koji će imati LIVE set, The Analogue Cops, Interstellar Funk, Rivet, Richard Zepezauer i brojna imena sa domaće muzičke scene.


Laibach i Hladno Pivo zvezde Live Stage-a

Čuveni slovenački sastav Laibach, čiji je recept za jedinstveni koncept, nastup i muziku pozajmila i nemačka grupa Ramštajn po prvi put pojaviće se na Lovefestu. Za bend koji je već odavno prešao okvire Slovenije i postao svetska senzacija često se vezuju kontroverzna karijera, kao i nastupi sa specifičnom scenografijom, koja neće izostati ni u Vrnjačkoj Banji. Najmlađa bina festivala ljubavi će ugostiti i popularni zagrebački bend Hladno Pivo, a iz Hrvatske stiže i grupa Elemental. Na Live Stage-u nastupiće i Goblini, Eyesburn, Who See, Marčelo, Prti Bee Gee, Zaa, Artan Lili, Atheist Rap, Mortal Kombat, Ničim Izazvan i vrnjački bend Regulator.

2012. www.hit-vb.kg.ac.rs; хит-вб.кг.ак.срб
Free Joomla Templates by Joomla 2.5 Template Maker