Дестинације здравственог туризма: термин другог колоквијума, одбрана семинарских радова

 

Други колоквијум и одбрана семинарских радова одржаће се у суботу 21.01.2017. године (од 10 часова), када је планирано и потписивање индекса.
Редослед презентеција: преузимање

Савремене тенденције у хотелијерству и туризму: термин другог колоквијума

 

Други колоквијум из предмета Савремене тенденције у хотелијерству и туризму одржаће се у суботу 21.01.2017. године, са почетком у 10.30 часова.

Контрола и ревизија хотелског пословања: термин другог колоквијума

 

Други колоквијум из наставног предмета Контрола и ревизија хотелског пословања биће одржан 30.01.2017. г. (понедељак) у Слушаоници бр.3 са почетком у 16:00 часова

Студентска служба: важно обавештење

 

Рате за школарину као и уплате за пријаву испита се уплаћују искључиво на уплатницама са личним позивом на број који је приказан на порталу студента. Уколико студент није до сада отворио налог на порталу или предао мејл студентској служби нека то уради у што краћем року. Мејл адресу треба послати на мејл: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. . Веома је важно да студент има отворен налог на порталу за будући ток студирања. Упутство за отварање налога је приказано на сајту факултета, у рубрици која се зове Студентски портал. Уколико студент и поред наведеног упутства има проблема са отварањем налога нека се обрати студентској служби факултета. Уколико је студент погрешно уплатио школарину, тј. није уплатио на лични позив на број, потребно је да дође са уплатницом у канцеларију студентске службе како би се исправила учињена грешка. Неотварање налога сматраће се неодговорним понашањем студента.

Електронска пријава испита

 

Од октобарског испитног рока пријава испита ће се вршити електронским путем. Студенти су у обавези да доставе студентској служби EMAIL адресе које користе. На сајту факултета и огласној табли је постављен списак струдената са адресама које се налазе у бази података. Уколико студент уочи неку грешку или уколико је у међувремену променио своју EMAIL адресу , дужан је да своју EMAIL адресу достави студентској служби факултета путем мејла Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.  или да пријави своју EMAIL адресу на шалтеру студентске службе. Уколико студент не достави исправну адресу неће моћи да пријави испит у октобарском испитном року, ни у наредним роковима. Рок за пријаву грешке је 05.09.2016.

Менаџмент у хотелијерству преузимање

Менаџмент у туризму преузимање

Обрасци за пријаву дипломског мастер рада

 

преузимање:   

Напомена: Након усаглашавања са ментором, остале обрасце везане за пријаву и одбрану дипломских мастер радова можете купити у књижари Факултета и то:

  • Образац 1 МАС- 2 примерка,
  • Образац 2 МАС- 2 примерка.
  • Образац 1 МАС попунити и јавити се у студентску службу ради овере и завођења.
  • Образац 2 МАС, делимично попунити, закључно са рубриком: „ Датум пријаве темe”, и оба примерка доставити ментору.

 

Истраживачки пројекат: „Ромски шампиони”

 

Позивно писмо за студенте:   преузимање

Информације о пројекту:        преузимање

2012. www.hit-vb.kg.ac.rs; хит-вб.кг.ак.срб
Free Joomla Templates by Joomla 2.5 Template Maker