Овера семестра

 

Овера семестра oбављаће се у периоду од 22.05.2017. до 31.05.2017. године.

Јунски испитни рок 2017. године

 

Јунски испитни рок ће се одржати у периоду од 01. до 20. јуна 2017. године.
Пријава испита: 22.05. – 30.05. 2017. године.
Пријаве се врше преко Студентског портала.

Коначни распоред студената за стручну праксу за лето 2017.

 

преузимање

Студенти који су пријавили праксу, а нису на списку распоређених студената, треба да се јаве својим менторима 3. маја 2017. године.

Плаћена пракса у хотелу Даница у Врњачкој Бањи и хотелу Зоне у Нишкој Бањи

 

Понуду и услове плаћене праксе у хотелу "Даница" у Врњачкој Бањи можете погледати ОВДЕ, а у хотелу "Зоне" у Нишкој Бањи ОВДЕ.
Заинтересовани кандидати могу да се пријаве на праксу слањем CV-а на мејл: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели..

Бесплатан курс кинеског језика

 

Обавештавамо студенте и запослене да ће од уторка 09. маја 2017. године, у термину од 15 до 17ч почети бесплатан курс кинеског језика.
Молимо заинтересоване да се пријаве Марији Стефановић путем email-a: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., или лично у Библиотеци Факултета.

Стручна пракса

 

Информације везане за распоређивање студената на стручну праксу, а које студенти добијају на своје е-маил адресе, треба занемарити. Праве информације о коначном распореду ће бити објављене у петак 28.04.2017. године, на сајту и огласној табли факултета.

Пријава стручне праксе

 

Сви студенти Мастер академских студија који желе да обаве стручну праксу, потребно је да пријаве праксу (у електронској и у штампаној форми).

Кризни менаџмент у хотелијерству и туризму: термин првог колоквијума

 

Први колоквијум из наставног предмета Кризни менаџмент у хотелијерству и туризму ће се одржати у петак, 7. априла са почетком у 16 часова.

Предметни наставник

Консултативна настава

 

Консултативна настава, на предметима где се предавања обављају консултативно, ће се обављати у терминима за консултације, а који су истакнути на сајту факултета (страница наставно особље → катедре и уже научне области → биографија).

2012. www.hit-vb.kg.ac.rs; хит-вб.кг.ак.срб
Free Joomla Templates by Joomla 2.5 Template Maker