Менаџмент хотелским објектом: почетак вежби

 

Вежбе из наставног предмета Менаџмент хотелским објектом почињу од понедељка 06.03.2017. према унапред утврђеном распореду.

Менаџмент смештајним капацитетима: термин предавања

 

Предавања на предмету Менаџмент смештајним капацитетима реализоваће се уторком од 13-16ч у Слушаоници 2.
Дејан Секулић

Менаџмент туристичких агенција и организатора путовања: термин предавања

 

Предавања на наставном предмету Менаџмент туристичких агенција и организатора путовања биће одржана  у петак (03.03.2017.) у термину од 08:00 часова у слушаоници бр. 5 уместо у среду (01.03.2017.).


Пословни туризам: термин предавања

 

Предавања на наставном предмету Пословни туризам почињу у петак (03.03.2017.) у термину од 14:00 часова у слушаоници бр. 6.

Предметни наставник

Менаџмент у туризму: термин предавања

 

Предавања из наставног предмета Менаџмент у туризму почињу у 10:45 од уторка (28.02.2017.). 

Предметни наставник

Студентска служба: изборни предмет / инфо

 

Кандидати који се још увек нису определили који ће изборни предмет слушати у летњем семестру 2017. године, потребно је да то хитно учине и попуњен образац одмах доставе Студентској служби.

Рачуноводство: термин предавања и вежби

 

Обавештавају се студенти да ће предавања из наставног предмета Рачуноводство за студијски програм Хотелијерство и туризам почети са извођењем у среду 22.02.2017. године, а вежбе у четвртак 23.02.2017. године, према распореду који је објављен на сајту.

Предавања из наставног предмета Рачуноводство за студијски програм Здравствени туризам ће почети са извођењем у четвртак 23.02.2017. године, а вежбе у среду 01.03.2017. године, према распореду који је објављен на сајту.

Пословна статистика Здравствени туризам: литература

 

Литература за припрему испита из предмета Пословна статистика састоји се из уџбеника Пословна статистика, аутор М. Савић (уџбеник се може наћи у библиотеци факултета) и фотокопираног материјала који се налази у скриптарници факултета, који покрива области Демографска статистика, Статистика радне снаге, Статистика цена, Статистика животног стандарда и Пословне статистике

Предметни наставник

Студентска служба: важно обавештење

 

Рате за школарину као и уплате за пријаву испита се уплаћују искључиво на уплатницама  са личним позивом на број који је приказан на порталу студента. Уколико студент није до сада отворио налог на порталу или предао мејл студентској служби нека то уради у што краћем року. Мејл адресу треба послати на мејл: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. . Веома је важно да студент има отворен налог на порталу за будући ток студирања. Упутство за отварање налога је приказано на сајту факултета, у рубрици која се зове Студентски портал. Уколико студент и поред наведеног упутства има проблема са отварањем налога нека се обрати студентској служби факултета. Уколико је студент погрешно уплатио школарину, тј. није уплатио на лични позив на број,  потребно је да дође са уплатницом у канцеларију студентске службе како би се исправила учињена грешка. Неотварање налога сматраће се неодговорним понашањем студента.

ИКТ у хотелијерству и туризму: предиспитне обавезе

 

Поени са предиспитних обавеза из школске 2015/2016 године ће важити и у јануарском испитном року.

Важно обавештење за студенте прве године

 

Сви студенти који су уписали прву годину имају обавезу да провере своје мејл адресе, или уколико недостаје мејл адреса да пошаљу валидну мејл адресу на мејл   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. . Такође, уколико постоји грешка у истакнутим мејл адресама студенти грешку треба да пријаве путем наведеног мејла. Информације о валидним мејл адресама су неопходне како би се студенти улоговали на студентски портал, и пријављивали испите током студија.

Студентски портал: примери уплатница за уплату школарине и пријаву испита

 

Упутство за попуњавање уплатница:

  • црвена боја – подаци који се не мењају, па их само треба преписати
  • црна боја – унети своје податке.

пример уплатнице за уплату рате школарине:

Опширније: Студентски портал: примери уплатница за уплату школарине и пријаву испита

Електронска пријава испита

 

Пријава испита за октобарски испитни рок ће се вршити електронским путем. Како би пријавили испит у октобарском испитном року студенти морају да доставе своје EMAIL адресе. Списак студената са EMAIL адресама биће окачен на огласној табли и сајту факултета. Потребно је да студенти провере своје ЕMAIL адресе и обавесте студентску службу уколико има неких грешака, или уколико више не користе дату EMAIL адресу, у што краћем року ( до 26. августа). Промена EMAIL адресе или пријава грешке се може извршити на шалтеру Студентске службе или путем мејла: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. .

Прва година:   преузимање

Друга година:   преузимање

Трећа година:   преузимање

Четврта година:   преузимање

Потврда за семинарски рад

 

Поштовани студенти, потврду за семинарски рад можете преузети овде.

Истраживачки пројекат: „Ромски шампиони”

 

Позивно писмо за студенте:   преузимање

Информације о пројекту:        преузимање

Стручна пракса: распоред студената

 

Распоред студената са објектима и терминима за стручну праксу за лето 2016. можете погледати овде.

Осигурање студената

 

Студенти који су уплатили осигурање осигурани су преко осигуравајуће компаније Winner Stadtishe. Заштита је потпуна, без обзира када се и где незгода догодила. Студенти су осигурани 24 сата, чак и када нису на Факултету.
Уколико се деси повреда потребно је да студент  преузме образац са сајта Факултета - Пријава несрећног случаја и да се обрати Служби за студентска питања.  Ова попуњена пријава  и сва медицинска документација од почетка па  до краја лечења, снимци и број текућег рачина оштећеног подноси се у представништво Wiener Stadtische-а у Врњачкој Бањи. Пријава се подноси по завршетку лечења како би се утврдило трајање повреде.

пријава несрећног случаја   преузимање

Енглески језик 3: литература за предавања

 

Потребно је да студенти треће године на часове вежби и предавања из Енглеског језика 3 дођу са препорученом литературом. Она је на располагању у библиотеци.
Предметни наставник

2012. www.hit-vb.kg.ac.rs; хит-вб.кг.ак.срб
Free Joomla Templates by Joomla 2.5 Template Maker