Пословни туризам: надокнада предавања

 

Предавања из предмета Пословни туризам који по распореду треба да се одрже у суботу 21.10. одржаће се у петак 20.10. са почетком од 09 часова у Слушаоници број 6. Вежбе које по распореду треба да се одрже у суботу 21.10. биће одржане у уторак 24.10. са почетком у 15 часова у Слушаоници бр. 6.

Предметни сарадник

Пословна информатика: термин предавања 20.10.2017. године


Термин предавања из наставног предмета Пословна информатика ове седмице ће бити у петак 20.10.2017. године у 13 часова у Амфитеатру за оба студијска програма и ХиТ и ЗТ.

Радна субота


Субота, 21.10.2017. године је радни дан на факултету (дорађује  се среда 03.01.2018. године и ради се по распореду за среду.

Менаџмент туристичких дестинација: надокнада предавања


Предавања из предмета Менаџмент туристичких дестинација који по распореду треба да се одржи у суботу 21.10. одржаће се у петак 20.10. са почетком од 12 часова у Слушаоници број 5.

Пословна информатика: термин предавања


Предавања из наставног предмета Пословна информатика ће бити четвртком од 12ч у Слушаоници број 2 за оба студијска програма, и ХиТ и ЗТ.

Нове веб стране на порталу Стручне праксе


На порталу Стручне праксе отворене су нове веб стране:

 

Бесплатан курс Кинеског језика


Бесплатан курс Кинеског језика за студенте Факултета под покровитељством Кинеске амбасаде у Београду, почиње 04. октобра у 16 часова у Амфитеатру и одржаваће се сваке среде током целе школске године.

Октобар 2 испитни рок 2017. године

 

Испитни рок, Октобар 2, ће се одржати у периоду од 26 септембра до 06. октобра 2017. године. 
Пријава испита: 15.09. – 30.09. 2017. године.
Пријаве се врше преко Студентског портала.

Туризам посебних интересовања и Пословна куптура и етика: упис оцена

 

Упис оцена из предмета Туризам посебних интересовања и Пословна култура и етика заказан је за 20.09.2017. године. Студенти треба да оставе индексе у студентску службу факултета. Следећи термин за упис оцена је 04.10.2017.године.

Предметни сарадник

Менаџмент у туризму и Менаџмент туристичких дестинација: обавештење за студенте који нису положили испит

 

Обавештавају се студенти, који нису положили испите из наставних предмета Менаџмент у туризму и Менаџмент туристичких дестинација, да могу стећи увид у стање својих предиспитних поена у делу сајта Резултати путем следећих линкова. 

Менаџмент у туризму: преузимање

Менаџмент туристичких дестинација: преузимање

Предметни сарадник
Милена Подовац

Менаџмент у туризму и Менаџмент туристичких дестинација: обавештење

 

Обавештавају се студенти да се током одсуства предметног сарадника Милене Подовац, за све информације о наставним предметима Менаџмент у туризму и Менаџмент туристичких дестинација, могу обратити демонстратору Наташи Ђорђевић.

Предметни сарадник
Милена Подовац

Коначни распоред студената за стручну праксу за лето 2017.

 

преузимање

Студенти који су пријавили праксу, а нису на списку распоређених студената, треба да се јаве својим менторима 3. маја 2017. године.

Плаћена пракса у хотелу Даница у Врњачкој Бањи и хотелу Зоне у Нишкој Бањи

 

Понуду и услове плаћене праксе у хотелу "Даница" у Врњачкој Бањи можете погледати ОВДЕ, а у хотелу "Зоне" у Нишкој Бањи ОВДЕ.
Заинтересовани кандидати могу да се пријаве на праксу слањем CV-а на мејл: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели..

Потписан нов уговор о стручној пракси

  

Факултет за хотелијерство и туризам у Врњачкој Бањи и Вагрес ДОО, компанија у оквиру које послују хотел Даница у Врњачкој Бањи и хотел Зоне у Нишкој Бањи потписали су уговор о стручној пракси намењен студентима факултета. Новина овог уговора је да је студентима факултета омогућена плаћена пракса, а студентима који буду најбољи биће понуђена могућност запослења.

Студентска служба: идентификационе плочице за праксу

 

Студенти друге године могу подићи своје идентификационе плочице за праксу у студентској служби.

Бесплатан курс кинеског језика

 

Обавештавамо студенте и запослене да ће од уторка 09. маја 2017. године, у термину од 15 до 17ч почети бесплатан курс кинеског језика.
Молимо заинтересоване да се пријаве Марији Стефановић путем email-a: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., или лично у Библиотеци Факултета.

Стручна пракса

 

Информације везане за распоређивање студената на стручну праксу, а које студенти добијају на своје е-маил адресе, треба занемарити. Праве информације о коначном распореду ће бити објављене у петак 28.04.2017. године, на сајту и огласној табли факултета.

Iberоstar у Бечићима: стручна пракса

 

Студенти који су избарани за летњу праксу у хотелу Iberostar у Бечићима су:

1. Мила Гојковић
2. Милош Вукомановић
3. Бранислава Ђукић
4. Никола Новаковић

Понуда плаћене праксе за IBEROSTAR HOTELS & RESORTS у Бечићима

 

Сви заинтересовани студенти нека пошаљу свој CV на српском језику на e-mail у понуди. За све додатне информације, студенти се могу јавити доц др Снежани Милићевић на e-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели..

понуда:   

Одржана презентација плаћене летње праксе у Бугарској

 

У понедељак, 13.03.2017. године, у Свечаној сали Факултета одржана је презентација плаћене летње праксе у хотелима на Бугарском приморју.

Позивају се заинтересовани студенти да пошаљу биографију на енглеском језику на е-маил Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ФОТО:

Опширније: Одржана презентација плаћене летње праксе у Бугарској

Пословна статистика Здравствени туризам: литература

 

Литература за припрему испита из предмета Пословна статистика састоји се из уџбеника Пословна статистика, аутор М. Савић (уџбеник се може наћи у Библиотеци факултета) и фотокопираног материјала који се налази у скриптарници факултета, који покрива области Демографска статистика, Статистика радне снаге, Статистика цена, Статистика животног стандарда и Пословне статистике.
Предметни наставник

Важно обавештење за студенте прве године

 

Сви студенти који су уписали прву годину имају обавезу да провере своје мејл адресе, или уколико недостаје мејл адреса да пошаљу валидну мејл адресу на мејл  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.. Такође, уколико постоји грешка у истакнутим мејл адресама студенти грешку треба да пријаве путем наведеног мејла. Информације о валидним мејл адресама су неопходне како би се студенти улоговали на студентски портал, и пријављивали испите током студија.

Студентски портал: примери уплатница за уплату школарине и пријаву испита

 

Упутство за попуњавање уплатница:

  • црвена боја – подаци који се не мењају, па их само треба преписати
  • црна боја – унети своје податке.

пример уплатнице за уплату рате школарине:

Опширније: Студентски портал: примери уплатница за уплату школарине и пријаву испита

2012. www.hit-vb.kg.ac.rs; хит-вб.кг.ак.срб
Free Joomla Templates by Joomla 2.5 Template Maker