ИКТ у хотелијерству и туризму: термин другог колоквијума

 

Други колоквијум из наставног предмета ИКТ у хотелијерству и туризму одржаће се у среду 25.01.2017. године у Информатичком кабинету у следећим терминима:

  • Од 8.00 часова II група,
  • од 10.30 часова III група,
  • од 13.00 часова I група и
  • од 15.30 часова IV група.

Подела студената по групама је према броју индекса, а не према термину у коме присуствују вежбама.

Основе хотелијерства и туризма: термин испита

 

Испит из предмета Основе хотелијерства и туризма, уместо у понедељак 23.01.2017. године, одржаће се у среду 25.01.2017. године са почетком у 15.00 часова.

Пословна статистика Здравствени туризам: литература

 

Литература за припрему испита из предмета Пословна статистика састоји се из уџбеника Пословна статистика, аутор М. Савић (уџбеник се може наћи у библиотеци факултета) и фотокопираног материјала који се налази у скриптарници факултета, који покрива области Демографска статистика, Статистика радне снаге, Статистика цена, Статистика животног стандарда и Пословне статистике

Предметни наставник

Пословна информатика, ИКТ у хотелијерству и туризму: завршни испит

 

Сви студенти који имају 21 и више освојених предиспитних бодова могу изаћи на завршне испите из наставних предмета Пословна информатика и Информационе и комуникационе технологије у хотелијерству и туризму.
Предметни наставник

Стручна пракса: хотел Conte у Перасту / инфо

 

Сви студенти који испунавају услове за плаћену стручну праксу у хотелу Conte у Перасту треба да се јаве доц.др Снежани Милићевић (на e-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. ) најкасније до недеље 22.01.2017 године, ради преузимања даљих информација и контаката

Летња пракса: хотел Conte Пераст

 

Плаћена летња пракса у хотелу Conte, Пераст - заинтересовани студенти могу се јавити на е-маил доц. др Снежани Милићевић.

Стручна пракса у иностранству: инфо

 

Сви студенти који су заинтересовани за обављање стручне праксе у иностранству (укључујући програм WORK AND TRAVEL) могу се обратити асистенту Весни Миловановић сваког понедељка у термину од 12 до 14 часова у Кабинету број 14.

Студентска служба: важно обавештење

 

Рате за школарину као и уплате за пријаву испита се уплаћују искључиво на уплатницама  са личним позивом на број који је приказан на порталу студента. Уколико студент није до сада отворио налог на порталу или предао мејл студентској служби нека то уради у што краћем року. Мејл адресу треба послати на мејл: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. . Веома је важно да студент има отворен налог на порталу за будући ток студирања. Упутство за отварање налога је приказано на сајту факултета, у рубрици која се зове Студентски портал. Уколико студент и поред наведеног упутства има проблема са отварањем налога нека се обрати студентској служби факултета. Уколико је студент погрешно уплатио школарину, тј. није уплатио на лични позив на број,  потребно је да дође са уплатницом у канцеларију студентске службе како би се исправила учињена грешка. Неотварање налога сматраће се неодговорним понашањем студента.

ИКТ у хотелијерству и туризму: предиспитне обавезе

 

Поени са предиспитних обавеза из школске 2015/2016 године ће важити и у јануарском испитном року.

Важно обавештење за студенте прве године

 

Сви студенти који су уписали прву годину имају обавезу да провере своје мејл адресе, или уколико недостаје мејл адреса да пошаљу валидну мејл адресу на мејл   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. . Такође, уколико постоји грешка у истакнутим мејл адресама студенти грешку треба да пријаве путем наведеног мејла. Информације о валидним мејл адресама су неопходне како би се студенти улоговали на студентски портал, и пријављивали испите током студија.

Студентски портал: примери уплатница за уплату школарине и пријаву испита

 

Упутство за попуњавање уплатница:

  • црвена боја – подаци који се не мењају, па их само треба преписати
  • црна боја – унети своје податке.

пример уплатнице за уплату рате школарине:

Опширније: Студентски портал: примери уплатница за уплату школарине и пријаву испита

Електронска пријава испита

 

Пријава испита за октобарски испитни рок ће се вршити електронским путем. Како би пријавили испит у октобарском испитном року студенти морају да доставе своје EMAIL адресе. Списак студената са EMAIL адресама биће окачен на огласној табли и сајту факултета. Потребно је да студенти провере своје ЕMAIL адресе и обавесте студентску службу уколико има неких грешака, или уколико више не користе дату EMAIL адресу, у што краћем року ( до 26. августа). Промена EMAIL адресе или пријава грешке се може извршити на шалтеру Студентске службе или путем мејла: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. .

Прва година:   преузимање

Друга година:   преузимање

Трећа година:   преузимање

Четврта година:   преузимање

Потврда за семинарски рад

 

Поштовани студенти, потврду за семинарски рад можете преузети овде.

Истраживачки пројекат: „Ромски шампиони”

 

Позивно писмо за студенте:   преузимање

Информације о пројекту:        преузимање

Стручна пракса: распоред студената

 

Распоред студената са објектима и терминима за стручну праксу за лето 2016. можете погледати овде.

Осигурање студената

 

Студенти који су уплатили осигурање осигурани су преко осигуравајуће компаније Winner Stadtishe. Заштита је потпуна, без обзира када се и где незгода догодила. Студенти су осигурани 24 сата, чак и када нису на Факултету.
Уколико се деси повреда потребно је да студент  преузме образац са сајта Факултета - Пријава несрећног случаја и да се обрати Служби за студентска питања.  Ова попуњена пријава  и сва медицинска документација од почетка па  до краја лечења, снимци и број текућег рачина оштећеног подноси се у представништво Wiener Stadtische-а у Врњачкој Бањи. Пријава се подноси по завршетку лечења како би се утврдило трајање повреде.

пријава несрећног случаја   преузимање

Енглески језик 3: литература за предавања

 

Потребно је да студенти треће године на часове вежби и предавања из Енглеског језика 3 дођу са препорученом литературом. Она је на располагању у библиотеци.
Предметни наставник

2012. www.hit-vb.kg.ac.rs; хит-вб.кг.ак.срб
Free Joomla Templates by Joomla 2.5 Template Maker