Хотели

  Holiday Inn Belgrade је хотел са четири звездице чувеног ланца InterContinental Hotels Group. Један је од најснажнијих светских брендова, препознатљив по стандардно високом нивоу услуге, комфору који обезбеђује својим гостима и пријатној атмосфери која настаје у специфичном споју гостопримљивости и стручности целокупног персонала.

 
Hotel  „Izvor”, deo grupacije „A Hoteli“, je kongresno SPA & Wellness hotelsko zdanje koje se prostire na preko 32.000 m2. Nalazi se u Aranđelovcu, u Bukovičkoj banji, 75km od Beograda, a  u ovaj hotel i aqua park ukupno je investirano 50 miliona eura.
Prestižni hotelsko-turistički kompleks će svoje goste očarati skladnom arhitekturom, modernim enterijerom i najvišim nivoom usluge i sadržaja iz kog posebno ističemo wellness centar sa deset bazena i preko 1000m2 vodenog ogledala sa prirodnom, lekovitom, mineralnom vodom. Kongresni centar sa najsavremenijom opremom se sastoji od 6 sala, od kojih najveća Kristalna dvorana ima 600 mesta. Gostima je na raspolaganju veliki aqua park sa tri bazena, dvanaest slajdova za odrasle, tri slajda za decu i mnoštvom atrakcija.
 Hotel je idealan za odmor od svakodnevnog stresa, porodično druženje i relaksaciju, lagane šetnje i izlete u prelepim izletištima, dane proslava i druženja, organizovane kongrese i sportske pripreme. Ostali hoteli u „A Hoteli“ grupaciji su Hotel „Sloboda“ Šabac, Hotel „Master“ Novi Sad,  Hotel „Park“ Vrnjačka banja, Hotelli „Staro zdanje“ i „Šumadija“ u Aranđelovcu.
MK Mountain Resort се налази на Копаонику, најпрестижнијем ски центру у Србији и једном од најпопуларнијих у региону. Resort чине Grand Hotel & SPA ****, Family Hotel Angella **** и Apartments Konaci****. Са 1500 лежајева MK Mountain Resort представља највећи хотелски комплекс на Копаонику. Комплетан смештајни капацитет MK Mountain Resorta је до краја 2012. године у потпуности реновиран и опремљен у складу са највишим хотелским стандардима, а укупна вредност инвестиције у модернизацију комплекса износи 22 милиона евра. MK Mountain Resort је отворен за своје госте  током целе године, трудећи се да им боравак учини једнако интересантним, како у зимској тако и у летњој сезони, обједињујући хотелске садржаје и могућности које природно окружење нуди за активан породични одмор, wellness & spa одмор, за организацију разних манифестација, teambuilding-a, конгреса и семинара, спортских припрема, школа у природи и школских екскурзија.
Меркур представља најсавременију медицинску службу за превенцију, дијагностику, лечење и рехабилитацију болести органа за варење, шећерне болести и болести коштано-зглобног система са модерним објектима за смештај посетилаца током целе године. Кадровски потенцијал Меркура чини 300 запослених, од тога 40 лекара специјалиста и супспецијалиста (уролог, физијатар, неуропсихијатар, гинеколог, офталмолог, интерниста, гастроентеролог, ендокринолог, кардиолог, педијатар, специјалиста исхране, медицине спорта и медицине рада), преко 100 медицинских сестара и физиотерапеута и преко 150 запослених радника у немедицинском сектору. Лековите минералне воде, пелоид, савремене дијагностичке методе, високоспецијализован медицински тим и најсавременију медицинску опрему Меркур је успешно објединио у лечењу бројних здравствених тегоба. У Меркур-у је гостима омогућено да у најкраћем могућем року добију комплетан увид у своје здравствено стање и адекватну терапију.

Solaris Resort је нов и модерно опремљен објекат у туристичкој понуди Врњачке Бање. Амбијент одише комфором, пријатношћу и уметничким шармом који госте неће оставити равнодушним. Објекат нуди луксузне апартмане и породичне собе са елегантним ентеријером, ресторан, аперитив бар, салу за семинаре, сопствени паркинг простор. У понуди су такође и спортско-рекреативни садржаји са отвореним и затвореним базеном, тениски терен, fitness центар, ексклузивни Wellness центар и Relax зона. У изградњи је конгресна сала (250 места) и дечији кутак. Као таква, понуда ће бити јединствена у региону. Смештен је у мирном делу Врњачке Бање, у непосредној близини бањске променаде. Идеално је место за одмор, релаксацију и опуштање. Љубазно, професионално и услужно особље пружа услугу мерену највишим светским стандардима.

 

BEST WESTERN Хотел Шумадија је модеран пословни хотел са четири звездице чувеног хотелског ланца Best Western, који врхунским стандардима којима располаже додаје и печат традиције. Налази се у привлачном и мирном делу града у близини Хиподрома и језера Ада Циганлија.

Хотели Славија, са својом дугогодишњом традицијом, постали су препознатљив бренд за све оне који желе да се током боравка у хотелу осећају као код куће и да се са задовољством увек враћају. Локација хотела је идеална стартна позиција било да се ради о пословној или туристичкој посети Београду само на пар минута од најуже пословне и шопинг зоне града.
Зира Хотел Београд  је модеран пословни хотел који се налази на раскршћу две значајне београдске улице, у близини универзитетског кварта и паркова. Хотел има одличну локацију и лак приступ, како центру, тако и осталим деловима града.
Life Design хотел, је модеран пословни хотел, са четири звездице који се налази у стогом центру Београда. Смештен у Балканској улици, на само неколико минута од Кнез Михаилове улице, Народног Музеја и Народног Позоришта, Теразијске фонтане, Калемегдане и боемске улице Скадарлије, идеално је место како за пословне људе, тако и туристе.
Хотел Hill је модеран хотел са четири звездице, смештен у најлепшем делу Јагодине, окружен зеленилом градског парка, на далеко чувеним аква парком и зоо вртом. Део је спортско рекреативног комплекса, који осим фудбалских терена и спортске хале, у свом саставу има тениске терене, терен за мали фудбал са вештачком травом, као и остале спортске терене.
Хотел "Москва", знаменитост Београда, једно од најважнијих здања у центру престонице, изграђен у стилу руске сецесије. Свечано је отворен 1908. од стране краља Петра I Карађорђевића. Од половине XX века хотел је под заштитом државе као споменик културе града Београда. У историји дужој од једног века овај историјски хотел и кафетерија угостили су преко 40 милиона људи, а међу њима и бројна славна имена: Алберт Ајнштајн, Ана Павлова, Леонид Брежњев, Индира Ганди, Реј Чарлс, Роберт де Ниро, Бред Пит, Бернардо Бертолучи, Максим Горки, Кирк Даглас, Мајкл Даглас, Мила Јововић и многе друге.

Хотел је у потпуности реновиран, а поред луксузних соба и апартмана, култне кафетерије и ресторана, поседује и четири банкет сале и нови СПА центар.
Уз дубоко поштовање према својој традицији, вредности која траја више од века – реновирани хотел задовољава најсавременије високе хотелске стандарде.

Хотел Крагујевац  је симбол Града Крагујевца. Смештен је у строгом центру града, на ексклузивној локацији у пешачкој зони. Хотел Крагујевац је годинама први избор у туристичкој понуди града. Препознатљив је и као традиционални центар друштвених збивања, домаћин бројних културних манифестација, славља, пословних окупљања, семинара, презентација. Привучене пријатним амбијентом, богатим искуством у пружању угоститељских услуга, добром организацијом, квалитетом смештаја и кухиње, бројне истакнуте личности из културне, политичке, привредне и научне сфере, из земље и иностранства, радо бораве у хотелу Крагујевац.

У самом срцу Чачка на градском шеталишту, наш хотел који је један од најстаријих примера сецесије у Србији, и један од најстаријих хотела на овим просторима Вама нуди укусно дизајниране и модерно опремљене собе, квалитетну услугу и савршену локацију.
Хотел је грађен 1898 и 1899. године, а свечано је отворен 01.01.1900. године. Идеја за градњу је потекла од Стевана Крена, првобитног власника хотела. Топлина ентеријера и удобност, срдачност и гостољубивост особља, квалитет услуге само је део укупног доживљаја који ће Вас инспирисати за поновне доласке.

Хотел "Нишки Цвет" је један од најлепших хотела у Србији. Налази се у самом центру града, поред реке Нишаве, са прелепим погледом на градску тврђаву и шеталиште. Најбоља услуга, комфор, атмосфера прилагођена и за рад и за одмор, чине да хотел "Нишки Цвет" буде једини избор приликом Ваше посете Нишу.

У сред предивног Сокобањског пејзажа, у зеленом појасу, удаљено 500 м од центра града налази се Специјална болница за рехабилитацију Бањица. Смештена изнад градског парка у кањону реке Моравице, испод падина Озрена, изолована је од саобраћаја и буке. У подножју Бањице протеже се мала градска плажа, одакле се стазом здравља, кроз кањон реке Моравице, стиже до излетишта Лептерија и старог војног утврђења Соко-града.

Хотел „Даби“ у Крушевцу је јединствено место где се сусрећу традиционалне угоститељске вредности, љубазност особља и савремени трендови пословања. Смештен је недалеко од центра града, у мирној крушевачкој четврти у непосредној близини Спортског центра и на само десет минута хода од свих градских атракција.

Хотел “Шумарице” у Крагујевцу је репрезентативан хотел чија лепота осваја на првом кораку. Од центра града удаљен је три километра и смештен у срцу Спомен парка. Саграђен у традиционалном стилу шумадијске архитектуре, у очуваној природи и дубокој тишини листопадне и четинарске шуме, представља идеално место за одмор и рекреацију, али и за пословне сусрете, симпозијуме, семинаре, саветовања и породична славља.

Хотел  “Tami Residence” отворен у септембру 2009.год лежи у срцу конгресно-спортског комплекса компаније Тами – Траде д.о.о. смештеног на једном од најлепших видиковаца града Ниша на свега 2 км од центра града и са одличном повезаношћу са пословним језгром града. Хотел се налази у мирном окружењу рефлектујући лепоту природе која га окружује и специфичност старог царског Ниша уз осигуран бесплатан паркинг и гаражу што олакшава организацију разних догађања, као и сам боравак гостију у хотелу. У модерном амбијенту хотела који одише европском елеганцијом и јужњачким гостопримством, успели смо да спојимо посао и задовољство и нашим гостима пружимо осећај кућне атмосфере и пријатног боравка. Овај хотел одликује посебна оданост и брига о гостима и врхунска услуга у сваком домену.
Хотел “Ботика” својим изгледом наглашава романтику,префињеност, као и идеалну лепоту и комфор. На свега 300 метара од центра града, али истовремено заштићен зеленилом парка, представља место по мери како туристичког тако и пословног света.  Хотел пружа могућности: удобног смештаја који својим ентеријером открива нове погледе на удобност и уживање у префињеном простору; квалитетне хране и пића у ресторану; релаксације у хотелском њеллнесс центру; уживање у књигама, филмовима и часописима. Хотел располаже са конференцијским капацитетима у којима је могућно организовати конференције, радне састанке, стручно усавршавње и све друге скупове са већим бројем учесника. За то ће моћи да се користе две конференцијске сале, једна већа и једна мања.
Хотел “ ТЕХНОГРАД“ пријатно здање у оквиру Техноград инжењеринга се налази на десној обали Ибра, 2 км од центра Краљева. Почетком октобра 2006. године Краљево је постало богатије за хотел јединственог садржаја. Није важно да ли је разлог Вашег боравка у хотелу приватне или пословне природе, битно је да можете бити сигурни да ћемо Вам изаћи у сусрет, јер пре свега нудимо: јединствени дизајн, изузетну кухињу, room service 24 сата, паркинг простор и наравно, високопрофесионално и љубазно особље. Безбедност је у данашњем времену првенствени захтев за све пословне објекте у свету. Руководећи се чињеницом да је брига о безбедности гостију и њихове имовине један од наших најважнијих задатака обезбедили смо да свака соба буде опремљена сефом и електронском бравом. Цели хотел, укључујући гаражни простор, покривен је видео-надзором и врхунским системима обезбеђења. Наша жеља је да током боравка у нашем хотелу будете потпуно сигурни да сте Ви и Ваша имовина безбедни.
Хотел “Петрус”, некада један од најимпозантнијих објеката бивше Југославије и симбол града Параћина а сада породичан хотел где класични елементи дизајна одражавају безвременски карактер раних 80-тих година а који су врло фино уклопљени у савремне трендове и заједно пружају неупоредиву удобност, елеганцију и практичност. Лоцирани у самом центру једног малог и мирног града, хотел се налази на пешачкој удаљености од свих битних знаменитости, као сто је завичајни музеј, културни центар, црква, парк и дивно шеталисте уз саму реку. Тераса хотела током летњих дана оставља незаборавни утисак за све љубитеље елаганих нота а наше љубазно особље потрудиће се да услугом и пријатељским односом створе утисак као да сте код своје куће.
Наш циљ да сви наши гости постану пре свега пријатељи нашег хотела.
Хотел “Голф” је направљен 2001. године и у то време је представљао једини приватни хотел у крушевачком крају. Својом услугом и квалитетом је врло брзо премашио своје тадашње капацитете од 15 соба са 30 лежајева и рестораном од 180 места. “СТАРИ ГОЛФ” је и данас у функцији и пружа топлину породичне атмосфере са изврсном кухињом занованом на специјалитетима са роштиља док се на менију може наћи и домаћа речна и морска риба.
“Sunny Hill” Spa Resort је смештен на свега 600 м од центра Врњачке Бање, на месту званом Сунчани брег. Овај луксузни објекат пружа могућност савршеног одмора и окупљања пословног и туристичког света. Уколико пожелите за свега десетак минута лагане шетње, уз кратак предах и дивљење замку Белимарковић, поред кога обавезно морате проћи, стижете до центра збивања највећег бањског туристичког центра Србије. “Sunny Hill” пружа све оно што је потребно за савршен одмор. Луксузно опремљен, љубазно особље, осмишљени садржаји и незабораван поглед на питому долину Мораве и шумовити Гоч са терасе објекта, заувек ће се урезати у Ваше сећање. “Sunny Hill” Вас очекује.
“Вила Мињон” је објекат чији садржаји испуњавају највише стандарде модерног туристичко-угостиељског објекта са услугама смештаја. Намењен је пословним људима који су на пропутовању или краћем пословном боравку, али и онима који немају потребу за апартманским смештајем са садржајем кухиње. Вилу Мињон карактеришу смештајне јединице – собе које су опремљене атипичним и уникатним елементима ентеријера и пријатне расвете у складу са потребама савременог госта. Од врхунске удобности и квалитета лежаја који ће вам пружити задовољство савршене релаксације и одмора до практичних пратећих садржаја као што су: сет гарнитура, мини-бар, трезор, ЦА-ТВ, ДВД, Њи-Фи интернет, сигурносна картица, гардеробер, ципелар и комода.
“Гарни Хотел Ђермановић” је објекат категоризован са две звездице, почео је са радом 02.07.2007. године, својом изградњом допринео је стварању модерног лика Лесковца. Хотел се налази у ужем градском језгру, веома лако се долази до локације хотела чак и људима који први пут бораве у Лесковцу на углу између Градског музеја и Саборне цркве. Окружен је зеленилом што му омогућава да буде увек у центру збивања а опет у изузетно тихом окружењу.  Не само одлична локација већ и изузетна услуга чине овај хотел најатрактивнијим у Лесковцу.

Јат-апартмани Копаоник“ доо Рашка се налазе у центру свих главних садржаја овог туристичког центра на надморској висини од 1780м. Непосредно изнад објекта налази се Хотел Клуб „Wing“. Најближе жичаре "Панчићев врх" и "Мало језеро" удаљене су само 80 м. Хотел је изграђен у планинском стилу и има 134 апартмана. Сви апартмани су опремљени мини блок кухињом са фрижидером, свим потребним посуђем и кухињским прибором, купатилом , телефоном и колор ТВ-ом са великим избором домаћих и сателитских програма. У склопу хотела је и национални ресторан „BOEING“ капацитета 120 места, као и конгресна сала до 100 места. Квалитет услуге, пријатан амбијент, гостољубивост  особље само су део онога због чега се гости осећају као код куће  и што се са задовољством увек враћају.

Гарни хотел „КРАЉ“ својом особеношћу, рафинираним стилом и пословним шармом, иде у корак са потребама садашњег времена, савременог пословања и квалитета туристичких услуга. Налази се у најлепшој бањи Србије Врњачкој Бањи, на погодној локацији у центру, недалеко од свих најважнијих атракција. Диван амбијент, љубазно особље, чистоца и јединственост хотелског ентеријера без сувишних детаља је свакако топла препорука свима. Мир, тишина и осећај кућне атмосфере представљају идеално место за све оне који беже од монотоније свакодневнице, гужве, брзог ритма живота у другачији и „опуштајуци свет“. Собе и апармани пружају осећај гостољубиве атмосфере и као такви омогућују опуштање, одмор и миран сан у привлачном и угодном амбијенту. Ентеријери одговарају највишим стандардима са акцентом на функционалност и удобност.

 

IN Club је један од најбоље опремљених туристичких објеката у Врњачкој Бањи. Почео је са радом августа месеца 2004-те године. Налази се у центру Врњачке Бање, на самој Променади. Током целе године својим гостима нуди висококвалитетан смештај и бројне пратеће садржаје. IN Club располаже са 11 луксузно опремљених соба, укупно 27 лежајева (и још 7 помоћних). Све собе су климатизоване, са кабловском телевизијом, директном телефонском линијом, собним баром, феном за косу, баде мантилима и осталим ситницама које су неопходне да Вам боравак овде буде пријатнији. Гостима је омогућен приступ Интернету. У непосредној близини објекта налази се велики уређени паркинг простор који је на располагању свим гостима.

2012. www.hit-vb.kg.ac.rs; хит-вб.кг.ак.срб
Free Joomla Templates by Joomla 2.5 Template Maker