Свечани пријем бруцоша 02.10.2023. године


У понедељак, 2. октобра 2023. године одржана је Свечана академија поводом пријема 13. генерације студената основних академских студија.

Свечаном пријему, у пуном амфитеатру, поред бруцоша и колектива Факултета, присуствовали су проректор Универзитета у Крагујевцу, проф. др Владимир Ранковић, истакнути спортиста - репрезентативац, Ратко Николић, глумац Позоришта на Теразијама, Александар Дунић, представници Канцеларије за младе у Врњачкој Бањи, бројни гости, пријатељи факултета и представници медија.

Присутнима су се обратили декан Факултета за хотелијерство и туризам у Врњачкој Бањи, проф. др Драго Цвијановић, проректор за наставу Универзитета у Крагујевцу, проф. др Владимир Ранковић, као и глумац Позоришта на Теразијама, Александар Дунић који је извео одломак "О љубави" из књиге "Благо цара Радована" Јована Дучића, као и песму "Santa Maria della Salute" Лазе Костића.

Бруцошима су пожелели успешан почетак студија, нова знања, нове пријатеље и лепе моменте током студирања у Врњачкој Бањи.

На крају свечаног дела програма, представници Студентског парламента и прослављени спортиста Ратко Николић уручили су индексе 13. генерацији бруцоша.
ФОТО:


Штампа